Eurovision 2013: ποια τα προγνωστικά για τη θέση της Ελλάδας

Ποια είναι τα προγνωστικά για την θέση της Ελλάδας στη Eurovision 2013; Τι αναφέρουν τα προγνωστικά για το Αlchohol is Free;

Την πρώτη τους πρόβα έκανε η ελληνική αποστολή στην Eurovision 2013 και τα σχόλια είναι θετικά, ενώ τα πρακτορεία στοιχημάτων μας δίνουν μεταξύ των φαβορί του β’ ημιτελικού!

Η Ελλάδα, σύμφωνα με τα νεώτερα προγνωστικά είναι μεταξύ των 10 χωρών που θα προκριθούν από τον ημιτελικό της 16ης Μαΐου, όπως επίσης και οι Νορβηγία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Σαν Μαρίνο, Αρμενία, Φινλανδία, Μάλτα, Ρουμανία και Ισραήλ. Μετά την πρώτη πρόβα των Koza Mostra και του Αγάθωνα, η Ελλάδα ανέβηκε και στις εκτιμήσεις για την τελική κατάταξη: μέχρι πρότινος, φιγουράραμε στις θέσεις 15 – 17, ενώ πλέον μας βάζουν στην 11η!

Το Alcohol Is Free στη Eurovision 2013 φέρεται ως ένα από τα top3 τραγούδια του β’ ημιτελικού, πίσω από εκείνα της Γεωργίας και της Νορβηγίας, ενώ θεωρείται ως το καλύτερο κομμάτι από τις χώρες των Βαλκανίων που παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό!

Φαβορί για τη νίκη στην 58η Eurovision παραμένει η Δανία, ενώ μπροστά μας στον τελικό εκτιμάται ότι θα τερματίσουν οι Ουκρανία, Νορβηγία, Ρωσία, Ιταλία, Γεωργία, Ολλανδία, Γερμανία, Αζερμπαϊτζάν και Σουηδία.

Στον αντίποδα, τα προγνωστικά δεν είναι ευνοϊκά για την Κύπρο: σύμφωνα με τα προγνωστικά, η Δέσποινα Ολυμπίου και το «Αν Με Θυμάσαι» δεν θα πάρουν την πρόκριση στον τελικό, ενώ, αν τελικά πάρουν το «εισιτήριο», θα βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης!

Θυμίζουμε πως Koza Mostra και Αγάθωνας που αντιπροσωπεύουν την Ελλάδα θα κάνουν την επόμενη πρόβα τους το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ μία ημέρα πριν τον ημιτελικό της Eurovision 2013, το απόγευμα της 15ης Μαΐου, θα γίνει η πρώτη πρόβα τζενεράλε.

Διαβάστε γιατί ξέσπασε πόλεμος για το φόρεμα της Δέσποινας Ολυμπίου κατά τη διάρκεια του ημιτελικού της Eurovidion 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.