#

Eurovision 2013, Ελλάδα: προγνωστικά για τη θέση της στον τελικό

Ποια είναι τα προγνωστικά για τη θέση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision 2013; Τι δήλωσε ο Αγάθωνας για τον τελικό;

Μπορεί ο Αγάθωνας να λέει ότι θα βγούμε πρώτοι στην Eurovision 2013 αλλά τα προγνωστικά για τον τελικό μας δείχνουν τον δρόμο της λογικής!

Λίγες ώρες έμειναν πριν τον τελικό της Eurovision 2013 τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν! Η βραβευμένη εταιρία Unibet μας κατατάσσει στην δωδέκατη θέση! Εμείς ευχόμαστε να μην πέσουν μέσα και να βρεθούμε σε πιο υψηλή θέση!

H ελληνική συμμετοχή κατάφερε να περάσει στον τελικό της Eurovision 2013! Οι Kosa Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης αναμφισβήτητα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ελπίζουμε αυτό να γίνει και το Σάββατο.

Σύμφωνα με άλλα γραφεία στοιχημάτων, το «Alcohol Is Free» θα πλασαριστεί μεταξύ των θέσεων 5 – 10, ενώ λιγότερες θεωρούνται οι πιθανότητες να βρεθούμε από την θέση 11 και κάτω. «Χλωμό», πάντως, είναι για τα προγνωστικά και το ενδεχόμενο να πάρουμε την πρώτη θέση της 58ης Eurovision και ας επιμένει ο Αγάθωνας πως θα ανατρέψουν τις προβλέψεις και θα «πιάσουν» κορυφή!

Φαβορί για τη νίκη παραμένει η Δανία με το «Only Teardrops», όπως συμβαίνει εδώ και περίπου δύο μήνες. Μάλιστα, ούτε οι εμφανίσεις των χωρών στους δύο ημιτελικούς και οι πρόβες των λεγόμενων «Big 5» κατάφεραν να εκτοπίσουν την Emmelie de Forest.

Δείτε πώς είναι η σύζυγος του Αγάθωνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!