#

Κλεμμένα όνειρα: τι θα γίνει στις 31 Μαΐου. Τελευταίο επεισόδιο [video]

Τι θα στα Κλεμμένα όνειρα στις 31 Μαΐου; Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στα Κλεμμένα όνειρα.

Η σειρά Κλεμμένα όνειρα προβάλλεται στο Mega, στις 21.15.

Το επεισόδιο στα Κλεμμένα όνειρα στις 31 Μαΐου.

Απόψε όλες τελειώνουν και όλα αρχίζουν και πάλι στην σειρά Κλεμμένα Όνειρα.

Μία επιστολή που θα στείλει η Άννα Ανδριανού θα ρίξει φως σε πολλά από τα μυστικά της σειράς και θα φέρει ανατροπές. Ωστόσο, όπως είπε η ίδια, το περιεχόμενο της επιστολής δεν το γνωρίζουν οι υπόλοιποι της σειράς παρά μόνο οι τηλεθεατές, οι οποίοι, με αυτό τον τρόπο, θα γίνουν συνένοχοι!

«Την είχα κρατήσει για να έχω στο χέρι τον Μαλτέζο… Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με όσα θα γίνουν στη συνέχεια!», είπε η ηθοποιός, προσθέτοντας πως η Χρύσα δεν δηλητηριάζεται, αλλά στον γάμο της Φαίης θα της φορέσουν το περιδέραιο που έχει στείλει ο Άρης και έχει δηλητήριο.Στο τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής χρονιάς θα κυριαρχήσει η αποκάλυψη πως η Βίκυ (Λίλη Τσεσματζόγλου) είναι τελικά η Βάσω και πως ο Σταύρος (Κωνσταντίνος Λάγκος) είναι γιος του Μαλτέζου! «Τυφλωμένος» από θυμό, ο τελευταίος (Αλέξανδρος Σταύρου) θα επισκεφθεί την Βίκυ και ο καβγάς του θα καταλήξει στον σοβαρό τραυματισμό της.

Στο μεταξύ, ο Άρης (Ορφέας Παπαδόπουλος) αποφασίζει να φτάσει στα άκρα για να κερδίσει την Φαίη (Βάσω Λασκαράκη). Βλέποντας ότι δεν καταφέρνει να εμποδίσει τον γάμο της με τον Σταύρο, δεν διστάζει να σχεδιάσει την… δολοφονία της!

Σαν να μην έφταναν αυτά, ο «περίεργος» θάνατος του Μπίλυ στη φυλακή πυροδοτεί ένα νέο «παιχνίδι» ανάμεσα στον Μαλτέζο και την Άννα (Άννα Ανδριανού), με τον πρώτο να αποφασίζει να σκηνοθετήσει την απόδρασή του, προκειμένου η Άννα να μην μάθει τίποτα.

Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα, από το τελευταίο επεισόδιο στα Κλεμμένα όνειρα στις 31 Μαΐου:

Διαβάστε τι θα γίνει στο τέλος στα Κλεμμένα Όνειρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!