#

Ξεφτίλα: O Παπαδημούλης ταυτίζει τον Χριστό με τον Μαρξ [φωτο]

Ποιο το προκλητικό tweet που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης για τον Χριστό και τον Μαρξ;

Ούτε ιερό, ούτε όσιο δεν έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Δημήτρη Παπαδημούλη να ταυτίζει πασχαλιάτικα τον Χριστό με τον Μάρξ… «Σαν σήμερα αναστήθηκε, κατά τις γραφές, ο Ναζωραίος αλλά και γεννήθηκε ο Μαρξ. Διαλέγετε και παίρνετε. Ολοένα και περισσότεροι τα συνδυάζουν…», έγραψε στο twitter, ξεσηκώνοντας έντονες αντιδράσεις, μετξύ των οποίων και από τον διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη.

«Ο Ιησούς Χριστός (και τετοια μερα) απο τον κ. Παπαδημουλη αποκαλειται Ναζωραιος! Θα τολμούσε αντι για Ορθόδοξους να προσβάλει Μουσουλμάνους;», ήταν το σχόλιο του κ. Μουρούτη και συνέχισε: «Οι νεοπαγανιστες και οι Ιεχωβαδες αποκαλούν υποτιμητικα τον Ιησού Χριστο “Ναζωραιο”». «Ο κ. Μουρούτης θεωρεί προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος, να αποκαλείς Ναζωραίο,τον Ιησού. Το ΙΝΒΙ στον σταυρό,τι σημαίνει; Θεομπαίχτες!», ήταν η απάντηση του Δ. Παπαδημούλη. «Η μισή Κουμουνδουρου ανατρεχει απο χθες σε Ευαγγελια και Γραφές επιδιωκοντας να καλύψει την χοντραδα του κοιν. Εκπροσώπου του Συριζα», συνέχισε ο κ. Μουρούτης.

Δείτε την κόντρα Σπηλιωτόπουλου-Παπαδημούλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!

5 Σχόλια

  1. κ. Παπαδημούλη δεν είμε αριστερής ιδεολογίας ούτε των άκρων, στη ζωή μου έζησα πολλες και δύσκολες καταστάσης, μέσο αυτών διαμόρφωσα πολλές γνώμες οι οποίες σ’ αυτή τη χώρα αποτελούν κατεστημένο, μάλον κάποιοι και κυρίως πολιτικοί τις αναπαράγουν για την διατήρηση του κατεστημένου που καταλήγει σε πολιτικό κοματικό όφελος, η καλύτερα στο κλασικό διήρεε και Βασίλευε, μέσα σε όσα με προβλημάτισαν είναι και το θέμα της θρησκείας το οποίο στην περίπτωσή αυτή και με βάση το δικό σας σχόλειο υπονοούμενο μεπροβληματίζει, αν έγινε για τον ίδιο λόγο που σχολίασα, ειλικρινά με εξωργίζει όταν αυτά προοθούνται απο ανθρώπους που τους έχω και μία εκτήμηση, απο τους οποίους ως χώρα περιμένουμε να φωτίζουν το μέλον μας και όχι να διατηρούν ένα κλίμα διαχωρισμού, αναρωτιέμε γιατί στην περίπτωσή μας και εσείς τροφοδοτείταικαι διατηρήται τον κόσμο με αυτές τις διαχωριστικές γραμμές, μία εξ’ αυτών και η πίστη των συμπολιτών τους, προσωπικά εξοργίζομαι γιατί διαπιστόνω πως αυτό αφορά την δική μου πίστι για την οποία δεν αντιδρώ ποτέ για λόγους απαξίας,αναρωτιέμε όμως και πιστεύω πως γίνεται εκ’ του ασφαλούς, ποτέ δεν θα τολμίσεται να πίτει τα ίδια για συμπολίτες μας Μουσουλμάνους, θα τολμούσατε κ. Παπαδημούλη να θίξεται έστω με υπονοούμενα την δική τους πίστι; πέστε μου ειλικρινά ακόμη και αν το επυθυμούσατε; γιατί λοιπόν το κάνεται σε εκατομύρια συμπολίτες σας; άλωστε ποιός απλός άνθροπως που θέλει να έχει την πίστι του είναι υποχρεωμένος να ακούει να τον βρίζουν και μάλιστα απο ανθρώπους του Δημοκρατικού χώρου που θέλουν να έχουν ως κτήμα τους την δικαιοσύνη; εγώ προσωπικά σας ενόχλησα ποτέ; εσείς γιατί το κάνεται !!!!!!!!!!!!!!

  2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ.

  3. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΘΕΟΣ ΔΕ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ
    ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΕΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΥΤΑ ΔΕ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.

  4. Τί σχσέση μπορεί νά’χει η Ανάσταση τού Θεανθρώπου μέ τήν γέννηση τού οποιουδήποτε θνητού δέν καταλαβαίνω. Είναι τόσο πορωμένοι απ’τήν αθεϊα τους πού ούτε η Ανάσταση τού Κυρίου δέν τούς ταρακουνάει. Πρόβλημά τους όμως.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines