Πάτρα: Ασελγούσε στις κόρες του και έβαζε το γιο να βιάζει τη μητέρα

Ποιες αποτρόπαιες πράξεις έκανε ένας νέος πατέρας στην Πάτρα στις δύο ανήλικες κόρες του; Τι δήλωσε η μητέρα για τον γιο της και γιατί τη βίαζε;

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η σύλληψη δύο γονέων, οι οποίοι κατηγορούνται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας των τριών ανήλικων παιδιών τους, δύο κοριτσιών και ενός αγοριού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 40χρονος πατέρας ασελγούσε στις κόρες του, ενώ έβαζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον γιο του να βιάζει τη μητέρα του μπροστά του ώστε να τον βλέπει.

Ο πατέρας, 40 ετών και η μητέρα, 41 ετών, κρατούνται στην αστυνομία και ανακρίνονται, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Ασφάλειας Πατρών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί και άλλα αδικήματα σε βάρος των παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν με πολύ μεγάλη προσοχή τα στοιχεία που συλλέγουν για την υπόθεση.

Επίσης, η αστυνομία έχει ενημερώσει την εισαγγελία, ενώ αναμένεται το επίσημο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, στην οποία θα υποβληθούν τα τρία παιδιά. Οι αστυνομικοί εκτιμούν, ότι το πόρισμα του ιατροδικαστή θα έχει βαρύνουσα σημασία στην εξέλιξη της υπόθεσης, που άρχισε να αποκαλύπτεται όταν το ένα από τα δύο κορίτσια μίλησε σε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία.

Η καταγγελία εκτός από τον πατέρα αφορά και στη μητέρα η οποία εμφανίζεται τόσο ως θύμα στην υπόθεση όσο και ως θύτης, αφού σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα PatrasTimes, η μητέρα φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς που έλαβαν την κατάθεσή της ότι «Ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου».

Η «δράση» των συγκεκριμένων γονιών στην οικογένεια φαίνεται πως αγγίζει σχεδόν τα οκτώ χρόνια.

Διαβάστε γιατί πατέρας μαστίγωσε τις κόρες του και το βιντεοσκοπούσε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.