Έλενα Κωνσταντινίδου: ποιο το νέο αμόρε του Κασιδιάρη [φωτο]

Ποιο είναι το νέο αμόρε με όνομα Έλενα Κωνσταντινίδου του δυναμικού βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη;

Εμφανίζονται μαζί σχεδόν παντού. Και το κάνουν διακριτικά εδώ και μερικούς μήνες. Η Έλενα Κωνσταντινίδου μας απασχόλησε και παλιότερα εξαιτίας της εμπλοκής της με τα καλλιστεία. Μάλιστα με το τέλος της εκδήλωσης κατάφερε να αποσπάσει τον τίτλο Μις Τουρισμός. Πλέον φαίνεται πως είναι τρελά ερωτευμένη με τον Ηλία Κασιδιάρη, που μετά την Βούλα Παπαχρήστου, βρήκε εύκολα τον επόμενο δεσμό του.

Η Σαλονικιά ψηλή, όπως λέει το zoom, έσκασε μύτη μαζί με το αγόρι της σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματος της Χρυσής Αυγής στο Γύθειο. Στα εγκαίνια του νέου γραφείου του κόμματος. Αυτό που μπέρδεψε τον κόσμο ήταν το χρώμα των μαλλιών της Έλενας Κωνσταντινίδου. Από καστανή ήταν εντελώς ξανθιά, όπως βλεπετε στη φωτογραφία. Φαίνεται πώς ο βουλευτής έχει αδυναμία στο ξανθό, καθώς και η προηγούμενη του σχέση, Βούλα Παπαχρήστου, ήταν ξανθιά.

Το κορίτσι πάντως , όχι μόνο παρακολούθησε την ομιλία του καλού της, αλλά χειροκροτούσε με θέρμη δίπλα στον αδερφό του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος τουλάχιστον από γούστο πάει καλά.

Διαβάστε γιατί “πλακώθηκαν” Βερύκιος-Κασιδιάρης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.