Τέρης Χρυσός: “O Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι γιος μου” [vid]

Τι δήλωσε ο Τέρης Χρυσός για τις φήμες οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος του; Πώς μπάινει τέλος σε αυτή την παραφιλολογία;

Με αφορμή τις φήμες που είχε διαδώσει ο Τζίμης Πανούσης και έλεγαν οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος της Ντόρας Μπακογιάννη και καρπός του νεανικού έρωτά της με τον τραγουδιστή Τέρη Χρυσό, ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να δώσει μια συνέντευξη και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Σύμφωνα με τη φήμη του Πανούση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθετήθηκε από τον Μητσοτάκη για να κουκουλώσει το σκάνδαλο.

Ο Τζίμης Πανούσης είχε ρίξει τη βόμβα στην εκπομπή του στο ΘΕΜΑ 98.9 και ο κρότος ήταν βαρύς. Και δεν ήταν η πρωτη φορά που ο Πανούσης έλεγε κάτι τέτοιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην παράσταση του «Τα Δομημένα Βρομόλογα» ο διασκεδαστής είχε πει: «Θα σκάσει η Ντόρα, αλλά της έχουνε ετοιμάσει και αυτηνής σκάνδαλο. Ποιος τραγουδιστής έχει κάνει παιδί εξώγαμο μετά τον Πασχάλη; Είναι ο Τέρης ο Χρυσός. Τα λέμε ανοιχτά. Αυτός το ’59 έπαιζε σε μια συναυλία σ’ ένα κλαμπάκι στο Λουτράκι και πήγε ένα μικρό, ένα δεκαεξάχρονο, και πώς έγινε, είχε μια σεξουαλική μεταστροφή ο Χρυσός και την καβάλησε. Την πήδηξε την κοπέλα και ήταν η Ντόρα η Μπακογιάννη. Και έβγαλαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι Κυριάκος Χρυσός Μητσοτάκης. Αυτό το σκάνδαλο θα βγει και πάει και αυτό το σκάνδαλο και να δούμε ποιος θα μας κυβερνήσει».

Το “αστείο” αυτό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κράτησε χρόνια και κανείς δεν μπορούσε να το πάρει στα σοβαρά.

Δείτε τι είπε ο Τέρης Χρυσός για τις ανυπόστατες φήμες οτι είναι πατέρας του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Διαβάστε γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει όχι στον Σαμαρά για συμμετοχή στην πρώτη κυβέρνηση του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.