#

Δείτε τη διαφήμιση της Pamela Anderson που κόπηκε ως «πρόστυχη»

Δείτε τη νέα διαφήμιση της Πάμελα Άντερσον που απαγορεύτηκε στη Βρετανία ως «ταπεινωτική για τις γυναίκες».

Μπορεί όταν η Pamela Anderson έπαιζε στην τηλεοπτική σειρά «Baywatch» χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο να στήνονταν στην τηλεόραση για να την δουν να τρέχει με το καυτό μαγιό της, όμως εν έτει 2013 διαφήμιση με τη σέξι ηθοποιό απαγορεύτηκε στη Βρετανία ως «σεξιστική και ταπεινωτική για τις γυναίκες».

Αρκετοί τηλεθεατές… έσπασαν τα τηλέφωνα στα τηλεοπτικά δίκτυα και στις αρμόδιες τηλεοπτικές αρχές για να κάνουν παράπονα σχετικά με το σεξουαλικό περιεχόμενο διαφημιστικού σποτ της βρετανικής εταιρείας φιλοξενίας Ιστοσελίδων «Crazy Domains» με πρωταγωνίστρια την Pamela Anderson.

Στο επίμαχο σποτ η καυτή Pamela Anderson φαίνεται να είναι σε σύσκεψη με συνεργάτες της, όταν ένας από αυτούς «βυθίζεται» στην ομορφιά της και αρχίζει να την ονειρεύεται μαζί με άλλες γυναίκες να φορούν με μπικίνι και να καλύπτουν το σώμα τους με κρέμα.

Σύμφωνα με την απόφαση, η διαφήμιση απαγορεύεται να προβληθεί πριν τις 21:00. Σύμφωνα με την ASA η εν λόγω διαφήμιση δίνει την εντύπωση ότι «ένας άντρας βλέπει τις συναδέλφους του ως αντικείμενα του σεξ και τις ποθεί και είναι πιθανόν να προσβάλει κάποιους τηλεθεατές».

Δείτε την απαγορευμένη διαφήμιση της Πάμελα Άντερσον:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5RmZ5HvkkWg

Η «Crazy Domains», από την άλλη, υποστηρίζει πως η διαφήμιση «δεν είναι προκλητική ή δίχως ουσία». «Στόχος ήταν να δείξουμε ότι η Pamela Anderson και η βοηθός της είναι και οι δυο γοητευτικές, δυναμικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες», προσθέτει.

Χμμ, γιατί δεν μας πείθουν;

Δείτε πώς είναι σήμερα η Pamela Anderson με το μαγιό του Baywatch.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!