Πανελλήνιες 2013 Aποτελέσματα, Βαθμολογίες: minedu.gov.gr

Με ποιο τρόπο μπορούν όλοι οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2013 να δουν τα αποτελέσματα τους στο http://results.minedu.gov.gr;

Από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε ότι οι βαθμολογίες των Πανελληνίων 2013 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών (ΕΠΑΛ-Β’), θα γνωστοποιηθούν σήμερα Παρασκευή 21-06-2013 μετά τη 1 το μεσημέρι σε όλα τα λύκεια της χώρας.

Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ-Β’ μετά τις 13.00 της Παρασκευής θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους για τις Πανελλήνιες 2013 και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι βαθμολογίες των Πανελλήνιων 2013 των ΕΠΑΛ-Α’ θα ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ενώ οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν περί τις αρχές Ιουλίου.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.minedu.gov.gr, αναρτώνται τα πρότυπα των Μηχανογραφικών Δελτίων των ΓΕΛ/ΕΠΑΛ-Β’ και των ΕΠΑΛ-Α’, ώστε οι υποψήφιοι να προετοιμάζονται για την ηλεκτρονική υποβολή.

Ακόμη για τις βαθμολογίες των Πανελληνίων 2013, από την Παρασκευή 21/6 έως και την Παρασκευή 28/6, όσοι υποψήφιοι ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ δεν απέκτησαν προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) ή δεν χαρακτηρίστηκαν ως υποψήφιοι ειδικών περιπτώσεων (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια), πρέπει να προσέλθουν στο λύκειό τους για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών.

Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο σε αποκλειστική προθεσμία που θα ανακοινωθεί.

Δείτε τι ώρα θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.