“Όταν ο Κεδίκογλου ήταν κριτής στο σόου μου και έστηνα καριέρες με… ειδύλλια”

Ποια γνωστή παρουσιάστρια είπε την φράση “Όταν ο Κεδίκογλου ήταν κριτής στο σόου μου και έστηνα καριέρες με… ειδύλλια”;

Στη συνεργασία της με τον Σίμο Κεδίκογλου αναφέρθηκε η Ρούλα Κορομηλά, σε συνέντευξη που παραχώρησε. Η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, στο σόου Bravissimo, όπου ο βουλευτής της ΝΔ ήταν κριτής.

“Ο Σίμος Κεδίκογλου, πριν συνεργαστούμε ήταν παρουσιαστής ειδήσεων στο CNN και ήδη πολυσυζητημένος δημοσιογράφος στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ήταν χαρά μου, λοιπόν, που αποδέχτηκε την πρόταση να είμαστε μαζί. Άλλωστε είχε αυτόνομη ενότητα, αναδεικνύοντας κοινωνικά και πολιτικά θέματα. Από τη συνεργασία μας, και ήταν ήδη καταξιωμένος, με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα η σεμνότητα, η ευγένεια και ο επαγγελματισμός του“, ήταν η απάντηση της παρουσιάστριας Ρούλας Κορομηλά, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News.

Η Ρούλα Κορομηλά κλήθηκε να πάρει θέση και για το λουκέτο στην ΕΡΤ, σημειώνοντας πως “δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι είναι ένα άκρως δυσάρεστο γεγονός! Το να χάνει οποιοσδήποτε εργαζόμενος, σε οποιονδήποτε χώρο, τη δουλειά του από τη μια στιγμή στην άλλη και χωρίς κάποια ορατή προοπτική σε αυτή την κρίσιμη εποχή είναι κάτι άγριο. Θεωρώ επιεικώς άκομψο τον τρόπο κλεισίματος. Οι εργαζόμενοι δεν φέρουν καμία ευθύνη για την κακοδιαχείρηση και τις λανθασμένες επιλογές“.

roula-koromila-simos-kedikoglou 1

Αναφέρθηκε και στην εμπιστοσύνη που της είχαν εξομολογούμενη πως “τα στελέχη των καναλιών επένδυαν σε μένα γιατί γνώριζαν ότι η αλήθεια της ψυχής μου πουλούσε“.

Τέλος, η γνωστή παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά δεν δίστασε να παραδεχθεί πως έχει στήσει καριέρες καλλιτεχνών πάνω σε… ειδύλλια και αλχημείες. “Το lifestyle το παίζω στα δάχτυλα, αλλά προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ. Έχω στήσει καριέρες με αλχημείες και ειδύλλια για άλλους, απίστευτα. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας για πάρα πολλούς και σε όλους τους χώρους. Αστέρια λαμπερά πια και χαίρομαι για αυτούς. Πάντα βέβαια για ανθρώπους που διέκρινα ότι άξιζε να τους βοηθήσεις. Εκτός από το ταλέντο, χρειάζονται και τα παρελκόμενα. Καλώς ή κακώς”, σημείωσε με νόημα η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε πώς είναι η παραμορφωμένη η Ρούλα Κορομηλά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.