#

Αυτά είναι τα τελευταία λόγια του αδικοχαμένου Στάθη Κρόκου

Ποια ήταν τα τελευταία λόγια του αδικοχαμένου φαντάρου Στάθη Κρόκου που καταπλακώθηκε από το άρμα μάχης που οδηγούσε;

Συντετριμμένος είναι ο κόσμος στο Αλιβέρι από τον άδικο χαμό του 20χρονου πεζοναύτη, Στάθη Κρόκου. Τα τελευταία του λόγια: «Ωχ! Ποιός πάει μέσα τώρα; Έχουμε και άσκηση και πως θα τα καταφέρω με το τανκ;» , είπε ο Στάθης στους δικούς του το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, οπότε και βρέθηκε στο σπίτι του με άδεια!

Ήταν γιος του Κυριάκου και της Νάνσυς Κρόκου και εγγονός ενός από τους πιο γνωστούς ανθρώπους στην περιοχή, του Στάθη Κρόκου, ο οποίος είχε διατελέσει προϊστάμενος Εκπαίδευσης στην Κύμη. Οι γονείς του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως και τα δύο αδέρφια του, ο 15χρονος αδερφός του και η 9χρονη αδερφή του.

Την Πέμπτη στις 10:00 με 10:30 τιμητικό άγημα θα συνοδέψει τη σωρό του 20χρονου στο Αλιβέρι και στις 11:30 θα γίνει η κηδεία. Επικοινωνήσαμε ακόμη με συγγενείς και γείτονες, οι οποίοι είναι σοκαρισμένοι, δίχως να μπορούν να συνειδητοποιήσουν την ανείπωτη αυτή τραγωδία! Εν τω μεταξύ, όπως σας είχαμε πει για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση και Προανάκριση από τα αρμόδια στρατιωτικά όργανα.

Διαβάστε τι απάντησε το ΥΕΘΑ για τον θάνατο του Στάθη Κρόκου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!