Δίαιτα Scarsdale: χάστε 10 κιλά σε 14 μόλις μέρες

Πώς μπορείτε να χάσετε 10 κιλά σε 14 μόλις ημέρες; Διαβάστε τη δίαιτα Scarsdale που κάνουν οι διάσημοι και χάνουν κιλά σε λίγες μέρες.

Δίαιτα Scarsdale η αδερφή της δίαιτας Atkins.

Τι υπόσχεται η δίαιτα Scarsdale: 10 κιλά σε 14 ημέρες.

Η δίαιτα Scarsdale στηρίζεται: σε πρωτεΐνες και λαχανικά.

Το χαρακτηριστικό της δίαιτας Αtkins: συστήνεται μεγάλη κατανάλωση νερού.

Εξ ίσου δημοφιλής με τη δίαιτα Αtkins, ιδίως τη δεκαετία του ΄70 και του ΄80. Υπόσχεται, μάλιστα, ότι η ζυγαριά θα πέσει 10 κιλά σε μόλις 14 ημέρες.

Πρόκειται για μια κετογονική δίαιτα, που η περιεκτικότητά της σε υδρογονάνθρακες δεν ξεπερνά τα 50 γραμμάρια ημερησίως. Έτσι, προτείνονται τροφές όπως το κρέας και οι ξηροί καρποί, ενώ αποφεύγονται το ρύζι ή το γάλα.

Αν και θεωρείται «αδελφή» της δίαιτας Αtkins, υπάρχουν διαφοροποιήσεις μεταξύ των δύο, αφού όσοι την ακολουθούν μπορούν να καταναλώνουν ψωμί και φρούτα.

Ενδεικτικό διαιτολόγιο: ● Πρωινό: Γκρέιπφρουτ, τοστ με ψωμί ολικής αλέσεως (χωρίς βούτυρο), καφέ (χωρίς ζάχαρη και γάλα) ● Μεσημεριανό: τόνος κονσέρβα, σαλάτα, καφέ ● Βραδινό: αρνί ψητό (χωρίς λίπη), σαλάτα (με ξίδι ή λεμόνι), καφέ ● Ποτά που επιτρέπονται: καφές, τσάι, σόδα και λάιτ αναψυκτικά

Σχόλιο διατροφολόγου: Η συγκεκριμένη διατροφή οδηγεί σε ελλιπή πρόσληψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων- κυρίως βιταμίνης Α, ριβοφλαβίνης, σιδήρου και ασβεστίου. Παράλληλα, είναι μικρή η περιεκτικότητα του διαιτολογίου σε διαιτητικές ίνες και αντιοξειδωτικά συστατικά, γεγονός που κάνει τον οργανισμό ευάλωτο σε βάθος χρόνου.

Διαβάστε πώς μπορείτε να χάσετε 10 κιλά σε ένα μήνα με τη δίαιτα Atkins.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.