Δίαιτα Γκρέιπφρουτ: πώς να χάσετε 10 κιλά σε 1 μήνα

Πώς μπορείτε να χάσετε αποτελεσματικά 10 ολόκληρα κιλά σε 1 μήνα με τη δίαιτα Γκρέιπφρουτ; Διαβάστε τη δίαιτα Γκρέιπφρουτ που κάνουν οι διάσημοι.

Μετά τη Μακροβιοτική δίαιτα η δίαιτα Γκρέιπφρουτ.

Τι υπόσχεται η δίαιτα Γκρέιπφρουτ: περίπου 10 κιλά τον μήνα.

Στηρίζεται: σε πρωτεϊνούχες ή λιπαρές τροφές.

Το χαρακτηριστικό της δίαιτας Γκρέιπφρουτ: επιβάλλεται το γκρέιπφρουτ ύστερα από κάθε γεύμα.

Η δίαιτα του γκρέιπφρουτ δίνει το «πράσινο φως» σε ό,τι αφορά την κατανάλωση πρωτεϊνούχων και λιπαρών τροφών και μάλιστα σε απεριόριστες ποσότητες. Έτσι, μπορεί να τρώει κανείς άφοβα και μέχρι… σκασμού από μπέικον, αυγά, κρέας μέχρι και βούτυρο, αλλά όχι μακαρόνια, πατάτες, ψωμί και τα συναφή αμυλώδη. Ωστόσο, το «κρυφό χαρτί» της δίαιτας αυτής είναι ότι πρέπει έπειτα από κάθε γεύμα να καταναλώνεται γκρέιπφρουτ ή φυσικός χυμός του, γιατί έχει το χαρακτηριστικό «να διαλύει τα λίπη». Μάλιστα οι εφευρέτες της διατείνονται ότι όσο περισσότερο τρως τόσο περισσότερο χάνεις. Επιπλέον, επισημαίνουν ότι «αν η ζυγαριά κολλήσει στην αρχή μην απογοητευθείς. Έτσι συνηθίζεται. Μετά την πέμπτη ημέρα, όμως, θα χάνεις 3 κιλά την εβδομάδα!».

Ενδεικτικό διαιτολόγιο: ● Πρωινό: δύο αυγά (βραστά ή τηγανητά), δύο κομμάτια μπέικον και μισό γκρέιπφρουτ ή χυμό ● Μεσημεριανό: μία μερίδα κρέας (βραστό, ψητό ή τηγανητό), σαλάτα (επιτρέπεται η σος) και μισό γκρέιπφρουτ ή χυμό ● Βραδινό: μία μερίδα κρέας ή ψάρι, σαλάτα (ψητά λαχανικά με βούτυρο ή ωμά με σος) και μισό γκρέιπφρουτ ή χυμό ● Πριν από τον ύπνο: ντοματοχυμό ή άπαχο γάλα

Σχόλιο διατροφολόγου: Είναι μύθος ότι το γκρέιπφρουτ διαλύει τα λίπη. Ο μόνος γνωστός τρόπος για να κάψει ο οργανισμός λίπος είναι να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια συγκριτικά με αυτή που λαμβάνει. Επιπλέον, είναι πλούσια σε κορεσμένα λίπη και χοληστερόλη, που ευθύνονται για την εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων. Το γεγονός ότι ο οργανισμός στερείται τις φυτικές ίνες και τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά, τον κάνει διπλά ευάλωτο.

Διαβάστε τη Μακροβιοτική δίαιτα, Δίαιτα Scarsdale, Δίαιτα Βeverly Ηills και τη Δίαιτα Αtkins.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.