Δίαιτα του Ηollywood: χάστε αποτελεσματικά 5 κιλά σε μόλις 2 μέρες

Πώς μπορείτε να χάσετε αποτελεσματικά 5 ολόκληρα κιλά σε 2 μόλις μέρες με τη δίαιτα Hollywood; Διαβάστε τη δίαιτα Hollywood που κάνουν οι διάσημοι.

Μετά τη Μακροβιοτική δίαιτα η δίαιτα Hollywood.

Τι υπόσχεται η δίαιτα Hollywood: 5 κιλά σε 2 ημέρες

Η δίαιτα Hollywood στηρίζεται: στο σιρόπι καλαμποκιού που πωλείται στα σουπερμάρκετ.

Το χαρακτηριστικό της: η δίαιτα Hollywood πρέπει να διακόπτεται ύστερα από 48 ώρες.

Πρόκειται για ένα ρόφημα που αποτελείται από σιρόπι καλαμποκιού με ελαφρά όξινη γεύση, εμπλουτισμένο με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Σύμφωνα με τους παρασκευαστές του, η κατανάλωση του συγκεκριμένου ροφήματος οδηγεί σε απώλεια βάρους τουλάχιστον 5 κιλών τις δύο πρώτες ημέρες.

Η δίαιτα αυτή δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τους αστέρες του Ηollywood που επιθυμούν να απαλλαγούν γρήγορα από τα περιττά κιλά για τις ανάγκες κάποιας επαγγελματικής τους δραστηριότητας. Έτσι, άλλωστε, πήρε και το όνομά της: «Η μαγική 48ωρη δίαιτα». Λόγω της ιδιαιτερότητας των ατόμων που την εφαρμόζουν εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλής σήμερα στην Αμερική.

Ενδεικτικό διαιτολόγιο της δίαιτας Hollywood: ● Πρωί: σιρόπι καλαμποκιού ● Μεσημέρι: σιρόπι καλαμποκιού ● Βράδυ: σιρόπι καλαμποκιού

Σχόλιο διατροφολόγου για τη δίαιτα Hollywood: Αν και εφαρμόζεται για μόνο 2 ημέρες, κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη για την υγεία. Και αυτό γιατί ο οργανισμός στερείται των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών για τη σωστή και ομαλή του λειτουργία. Μάλιστα, έρευνες στην Αμερική έχουν δείξει πως σχετίζεται με νευρολογικά συμπτώματα, στην περίπτωση που οι «οπαδοί» της την επαναλαμβάνουν τακτικά.

Διαβάστε τη Μακροβιοτική δίαιτα, Δίαιτα Scarsdale, Δίαιτα Βeverly Ηills και τη Δίαιτα Αtkins.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.