Δημοτικές εκλογές – Ευρωεκλογές 2014: πότε ξεκινάει ο 1ος γύρος

Πότε θα γίνουν οι Δημοτικές, Περιφερειακές εκλογές και Ευρωεκλογές το 2014; Πότε ξεκινάει τελικά ο 1ος γύρος των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών 2014;

Στις 18 και στις 25 Μαΐου 2014 θα πραγματοποιηθούν, οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2014, όπως αποφασίστηκε μετά από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις, στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Στα κομματικά επιτελεία έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τους επικεφαλής στα δημοτικά και περιφερειακά ψηφοδέλτια.

Οι Ευρωεκλογές 2014 είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή 25 Μαΐου και θα συμπέσει μαζί τους ο β΄ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Με όλα αυτά απέχουμε πλέον λιγότερο από 10 μήνες για τις εκλογες.

Διαβάστε για τα ονόματα και τους πιθανούς υποψήφιους στις Δημοτικές εκλογές και Ευρωεκλoγές 2014.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο fimes.gr σέβεται την ελευθερία της γνώμης και δημοσιεύει κάθε σχόλιο που δεν έχει υβριστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά οτι δεν υιοθετούμε τα γραφόμενα, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Για να γράψετε σχόλιο, μπορείτε να συνδεθείτε παρακάτω μέσω social media ή συμπληρώνοντας μόνο όνομα, email και κλικάροντας "Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης".