Νέα μαρτυρία-φωτιά: “Δεν άνοιξε την πόρτα ο 19χρονος”

Ποια η νέα μαρτυρία-φωτιά για το περιστατικό θανάτου του 19χρονου στο τρόλεϊ; Ποιος άνοιξε τελικά την πόρτα του οχήματος;

Πολλά είναι τα σκοτεινά σημεία στο τραγικό περιστατικό του θανάτου του 19χρονου Θανάση, που έχασε τη ζωή του επειδή ήταν άνεργος και δεν είχε να πληρώσει 1.20 για το εισιτήριό του, με αποτέλεσμα να βουτήξει στο κενό όταν ο ελεγκτής του έκανε έλεγχο. Το κύριο ερώτημα ωστόσο αφορά στο πώς και ποιος άνοιξε τελικά την πόρτα του τρόλεϊ.

Είναι πολλά τα κομμάτια του τραγικού παζλ που πρέπει να ενωθούν για να αποκαλυφθεί η αλήθεια στο συγκεκριμένο πρωτοφανές περιστατικό.

Οι μάρτυρες ωστόσο, όσοι εμφανίστηκαν μέχρι στιγμής, επιμένουν να καταγγέλλουν τον οδηγό και τον ελεγκτή για επιθετική συμπεριφορά απέναντι στον 19χρονο.

Νέα μαρτυρία – φωτιά «καίει» τόσο τον οδηγό όσο και τον ελεγκτή. Η συνεπιβάτιδα του 19χρονου Θανάση κ. Γεωργία Παναγιωτοπούλου που μίλησε πριν από λίγο στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι ο άτυχος Θανάσης, δεν ήταν εκείνος που άνοιξε την πόρτα του τρόλεϊ.

«Φωνάζαμε όλοι μέσα στο λεωφορείο. Αφήστε να πληρώσουμε εμείς το εισιτήριο του παιδιού. Μην το κατεβάζετε. Αφήστε τον ήσυχο. Ο ελεγκτής όμως δεν ήθελε. Επέμενε. Το παιδί δεν άνοιξε την πόρτα, την άνοιξε ο οδηγός. Ήταν έξαλλος καιο οδηγός του φώναζε κατέβα κάτω κ@λ@παιδο! Δεν κατεβαίνω απαντούσε το παιδί», αναφέρει η κ. Γεωργία Παπαναγιωτοπούλου η οποία δηλώνει διατεθειμένη να καταθέσει και στον εισαγγελέα όσα ισχυρίστηκε.

Διαβάστε ποιος ο χαμός στο twitter για τον 19χρονο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.