902: ποια ονόματα-έκπληξη στο νέο κανάλι. Σφήνα σε MEGA-Star

Ποια ονόματα-έκπληξη θα βρεθούν στο νέο κανάλι, 902; Πότε θα εκπέμψει το κανάλι και πού θα βρίσκεται;

Ο Γιώργος Τράγκας σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το νέο κανάλι που βρίσκεται στα σκαριά και θα εκπέμπει από τη συχνότητα του «902».

Ο γνωστός δημοσιογράφος και σχολιαστής θα βρεθεί ξανά σε δελτίο μαζί με τον Άκη Παυλόπουλο, αλλά και τον δημοσιογράφο Χρήστο Κώνστα, αναβιώνοντας ημέρες Alter. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το δελτίο ειδήσεων του νέου σταθμού θα μεταδίδεται στις 20:00, θα είναι δηλαδή απέναντι από τα δελτία του MEGA, του Star, αλλά και του ANT1.

Το δελτίο θα βγαίνει από τις εγκαταστάσεις του Extra channel, όπως και το υπόλοιπο πρόγραμμα του νέου καναλιού. Αν και ο προγραμματισμός που έχει γίνει θέλει τον Άκη Παυλόπουλο κεντρικό παρουσιαστή του δελτίου (το Αποκαλυπτικό Δελτίο που παρουσιάζει είχε την περασμένη σεζόν διψήφιες τηλεθεάσεις), εν τούτοις, ο παρουσιαστής έχει και άλλες προτάσεις. Στον τομέα της ψυχαγωγίας, η πολύπειρη Ράνια Ματαφιά (πρώην διευθύντρια ψυχαγωγικού στο Alter) ανέλαβε τα ηνία και ήδη έχει ξεκινήσει τις βολιδοσκοπήσεις.

Στο νέο κανάλι «τρέχουν» τις εξελίξεις για να είναι έτοιμο να εκπέμψει από τον Νοέμβριο, πράγμα που φαντάζει δύσκολο, ενώ οι εγκαταστάσεις του σταθμού θα είναι στο ίδιο κτίριο με αυτές του Extra.

Διαβάστε πόσο πούλησε το ΚΚΕ τον 902.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.