Στυγερή δολοφονία γνωστού 56χρονου επιχειρηματία στη Στυλίδα

Πού βρέθηκε άγρια δολοφονημένος γνωστός 56χρονος επιχειρηματίας στη Στυλίδα; Tι βρέθηκε δίπλα στον δολοφονημένο 56χρονο επιχειρηματία;

Μετά από τη δολοφονία στη Μεσσηνία με τον 50χρονο που μαχαίρωσε τον αδερφό του, συνέβη άλλο ένα τραγικό γεγονός. Στυγερή δολοφονία , με θύμα έναν 56χρονο επιχειρηματία, έγινε το βράδυ της Κυριακής, στον Αχινό του Δήμου Στυλίδας.

Ο άτυχος 56χρονος επιχειρηματίας Π.Γ., ιδιοκτήτης καφενείου, βρέθηκε μαχαιρωμένος, μέσα στο καφενείο που διατηρεί στον κεντρικό δρόμο του χωριού, στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας – Βόλου.

Δίπλα στο θύμα βρέθηκε και ένα μαχαίρι, το οποίο εικάζεται πως είναι το όπλο του εγκλήματος. Όπως αναφέρει το lamiastar.gr, τον 56χρονο επιχειρηματία βρήκε συγγενικό του πρόσωπο, που πήγε στο καφενείο να δει τι συμβαίνει, αφού ο επιχειρηματίας είχε κλείσει το μαγαζί στις 14:30 και δεν το ξανάνοιξε, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι συγγενείς του.

Οι πρώτες ενδείξεις για την δολοφονία του 56χρονου επιχειρηματία στη Στυλίδα μιλούν για ληστεία μετά φόνου ή για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Δείτε γιατί αυτοκτόνησε 50χρονος αστυνομικός στη Λάρισα με το υπηρεσιακό του όπλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.