Ποιοι θέλουν να σκοτώσουν τον Ερντογάν με τηλεκίνηση

Ποιοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τούρκο πρωθυπουργό, Ταγίπ Ερντογάν θέλοντας να τον σκοτώσουν με τηλεκίνηση; Ποιες οι διαβολικές συμπτώσεις;

Οι ύποπτοι θάνατοι τεσσάρων μηχανικών, το 2006-2009, που εργάζονταν στην κορυφαία τουρκική εταιρεία ASELSAN η οποία κατασκευάζει ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας για τον τουρκικό στρατό ίσως να οφειλόταν σε τηλεκίνηση που προκλήθηκε με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Αυτό υποστηρίζει έκθεση, της επιτροπής του πρωθυπουργικού γραφείου που διερευνά την υπόθεση και δόθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα όπως μεταδίδει η εφημερίδα Hurriyet.

Την άποψη για το ενδεχόμενο οι μηχανικοί να εξωθήθηκαν σε αυτοκτονία με τηλεκίνηση την υποστηρίζει στην έκθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα ο ειδικός νευροψυχίατρος Νεζβάτ Ταρχάν.

Η μελέτη του Ταρχάν εκτιμά ότι είναι πολύ πιθανό να βομβαρδίστηκαν οι εγκέφαλοι των μηχανικών με ηλεκτρομαγνητικά κύματα σε τέτοιο βαθμό που να τους προκάλεσαν μεγάλο στρες , πονοκέφαλο και να τους προκάλεσαν την τάση για να αυτοκτονήσουν. Σύμφωνα με τον ίδιο, όπως δήλωσε στην Hurriyet, τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα μπορεί να εστάλησαν απευθείας στον εγκέφαλο των θυμάτων από απόσταση 1,5 χιλιομέτρων και να τους έκαναν να νιώσουν αυτοκτονικά.

Ο πρώτος μηχανικός Χουσεΐν Μπασμπιλέν βρέθηκε νεκρός στο αμάξι του τον Αύγουστο του 2006 και το δικαστήριο αποφάνθηκε το 2009 ότι επρόκειτο για αυτοκτονία. Ο Χαλίμ Ουνάλ πυροβολήθηκε στο κεφάλι τον Ιανουάριο του 2007, ενώ εννέα ημέρες αργότερα ο Εβρίμ Γιαντσεκέν έπεσε από τον έκτο όροφο του διαμερίσματος που διέμενε. Τέλος ο Μπουρχανετίν Βολκάν φέρεται ότι αυτοκτόνησε το 2009.

Οι μηχανικοί εργάζονταν σε ένα πρόγραμμα αναγνώρισης εχθρικών- φιλικών στόχων για μαχητικά αεροπλάνα, ενώ η υπόθεση αυτή σύμφωνα με την εφημερίδα έχει αναφερθεί αρκετές φορές στη δίκη για την υπόθεση Εργκένεκον.

Και γίνεται καλύτερο…

Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα πρόσφατα ο δημοσιογράφος Γιίτ Μπουλούτ (Yiğit Bulut), πολέμιος των αντικυβερνητικών διαδηλωτών, υποστήριξε ότι ξένες δυνάμεις προσπαθούν να σκοτώσουν τον Ερντογάν με τηλεκίνηση. Λίγες εβδομάδες έπειτα από τα σχόλια αυτά ο Μπουλούτ χρίστηκε ανώτατος σύμβουλος του Ερντογάν.

Διαβάστε ποια τα φιλόδοξα σχέδια του Ταγίπ Ερντογάν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.