Μαρία Σολωμού: “είπα στο γιατρό πως θα παλέψω και θα νικήσω”

Ποιο πρόβλημα υγείας αποκάλυψε η Μαρία Σολωμού; Διαβάστε τι συνέβη στη Μαρία Σολωμού και τι δήλωσε σε συνέντευξή της.

Αεικίνητη, με άψογη σιλουέτα από την αρχή της καριέρας της μέχρι και σήμερα, ακόμα και μετά τη γέννηση του γιου της. Η γυμναστική και ο χορός αποτελούν τρόπο ζωής για εκείνη. Όλα αυτά ίσχυαν για τη Μαρία Σολωμού μέχρι πριν τέσσερα χρόνια όπου ξαφνικά όλα άλλαξαν.

«Πριν τέσσερα χρόνια με έπιασε η μέση μου. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα και μια ημέρα πήγα να βγω από το αυτοκίνητο και ήταν αδύνατον. Λύγισα», παραδέχεται η ηθοποιός Μαρία Σολωμού και συνεχίζει: «Φοβήθηκα. Δεν ήξερα τι έχω. Έκανα πως δεν συνέβη ποτέ, αλλά ο πόνος ήταν εκεί και μου υπενθύμιζε συνέχεια την παρουσία του. Κάποια στιγμή δεν μπορούσα να σηκωθώ και οι δικοί μου άνθρωποι με πήραν σηκωτή και με πήγαν στο γιατρό. Μου είπε ότι έχω δυο κοίλες στη μέση, πως είναι σοβαρό και πρέπει να προσέχω».

Και μπορεί η Μαρία Σολωμού να φαίνεται δυναμική και ατρόμητη αλλά η διάγνωση των γιατρών και οι αφόρητοι πόνοι της δημιούργησαν πανικό και την έκαναν να αλλάξει τρόπο ζωής.

«Πέρασα τέσσερα χρόνια αδράνειας, έγινε το σώμα μου άλλο. Ξαφνικά ένιωθα ανάπηρη. Οι γιατροί και οι φυσικοθεραπευτές μου έλεγαν πως πρέπει να κάνω γυμναστική, θα με βοηθούσε, εγώ όμως έτρεμα. Δεν έκανα τίποτα. Ένιωθα χάλια ψυχολογικά. Όταν με έπιανε κρίση καθόμουν σε μια γωνία και έκλαιγα από τον πόνο. Από το φόβο μου έκανα τρία χρόνια να φορέσω τακούνια», εξομολογείται η ηθοποιός Μαρία Σολωμού.

Πλέον όμως τα πράγματα άλλαξαν και η Μαρία Σολωμού ξανά βρήκε τους ρυθμούς της. Πώς προέκυψε αυτό; «Πριν έξι μήνες περίπου, ξύπνησα ένα πρωί και είπα ΤΕΛΟΣ. Δεν γίνεται να συνεχίσω έτσι τη ζωή μου, θα το παλέψω και θα το νικήσω. Ξεκίνησα ξανά τη γυμναστική και μάλιστα εντατικά. Έκανα αερόβια άσκηση, πολεμικές τέχνες, ποδήλατο και κολύμπι. Το μόνο που δεν έκανα ήταν βάρη. Πήγαινα στο γυμναστήριο, έκανα personal και έκανα και μόνη μου γυμναστική. Πήρα το αίμα μου πίσω για όλα εκείνα τα χρόνια. Συγκεκριμένα, για ενάμισι μήνα γυμναζόμουν καθημερινά επί τρεις ώρες», λέει στο Peoplegreece.com, χαμογελώντας.

Δείτε πώς η Μαρία Σολωμού τελείωσε on camera.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.