Γνωστός επιχειρηματίας ο πατέρας που πυροβόλησε την κόρη του [video, φωτο]

Πού και πώς ακριβώς συνέβη η απόπειρα δολοφονίας με δράστη γνωστό επιχειρηματία; Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από το έγκλημα.

Σοκ από το άγριο περιστατικό στο Άργος. Πατέρας πυροβόλησε την κόρη του στο κεφάλι ενώ έτρωγαν σε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης.

Σοκάρει την τοπική κοινωνία του Άργους η απόπειρα δολοφονίας μιας 17χρονης, από τον 47χρονο πατέρα της το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πατέρας πυροβόλησε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία την ανήλικη κόρη του, στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς στο κέντρο του Άργους.

Η 17χρονη κόρη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη, με δύο σφαίρες στο κεφάλι, στο νοσοκομείο Άργους και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης διεκομίσθη εσπευσμένα στην Αθήνα, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Σύμφωνα με το argolida-net.blogspot.gr ο 47χρονος πατέρας είναι γνωστός επιχειρηματίας του Άργους.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 2:30 το μεσημέρι, όταν πατέρας και κόρη γευμάτιζαν σε μαγαζί στο κέντρο της πόλης.

Την ώρα που η 17χρονη σηκώθηκε για να πάρει τσιγάρα, ο γνωστός επιχειρηματίας για άγνωστους προ στιγμήν λόγους την ακολούθησε και την πυροβόλησε εν ψυχρώ. Η μία σφαίρα βρήκε την ανήλικη στον αυχένα και η δεύτερη στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, ο 47χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο, αλλά δεν τα κατάφερε. Τον βρήκαν σοβαρά τραυματισμένο οι αστυνομικοί όταν πήγαν σπίτι του, για να τον συλλάβουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Δείτε το βίντεο με την είδηση που πατέρας πυροβόλησε την κόρη του:

Δείτε τις φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος στο Άργος:

Διαβάστε πώς ο πατέρας πυροβόλησε την ίδια του την κόρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.