Λύθηκε το μυστήριο των σκελετών στη Γαύδο

Ποια ήταν τα αποτελέσματα για το μυστήριο των σκελετών που βρέθηκαν στη Γαύδο; Από ποια περίοδο βρίσκονται εκεί οι σκελετοί στη Γαύδο;

Δεν ήταν μόνο το μυστήριο του Στόουνχετζ που λύθηκε με αποκαλυπτικά στοιχεία που ήρθαν στο φως. Από την πρώτη στιγμή οι αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο οι σκελετοί να ανήκουν χρονικά στην περίοδο της Γερμανικής κατοχής και οι άνθρωποι που εντόπισαν το μακάβριο εύρημα να έπεσαν σε ομαδικό τάφο.

Το μυστήριο του μακάβριου ευρήματος που εντοπίστηκε στη Γαύδο έλυσε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης εξηγώντας ότι οι σκελετοί που εντοπίστηκαν στη θέση Τρύπητη είναι τουλάχιστον 60 με 70 ετών.

Ο ιατροδικαστής, που έσπευσε χτες στο νησί πραγματοποιώντας αυτοψία στο χώρο που βρέθηκαν τα ανθρώπινα οστά, διαπίστωσε ότι βρίσκονταν θαμμένα σε χαμηλό βάθος σε πλαγιά της περιοχής στη Γαύδο ενώ αποκαλύφθηκαν μετά απο κατολίσθηση.

Από την πρώτη στιγμή οι αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο οι σκελετοί να ανήκουν χρονικά στην περίοδο της Γερμανικής κατοχής και οι άνθρωποι που εντόπισαν το μακάβριο εύρημα να έπεσαν σε ομαδικό τάφο.

Δείτε Από τι πέθανε ο Μέγας Αλέξανδρος που παραμένει άλυτο μυστήριο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.