Συνεχίζει να προκαλεί ο Σταυρίδης. Σε ποιους είπε “Fuck you”

Ποιες οι τελευταίες φράσεις του απερχόμενου προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιου Σταυρίδη πριν εκδιωχθεί από τον Γιάννη Στουρνάρα;

«Fuck you»… Αυτό είναι το επιχείρημα που χρησιμοποίησε ο Στέλιος Σταυρίδης, πριν αποπεμφθεί από τη θέση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, κατά εκείνων που διαφωνούν με αποκρατικοποιήσεις όπως αυτή του Ελληνικού σε συνέντευξη που παραχώρησε σε νορβηγίδα δημοσιογράφο και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Bergens Tidende στις 4 Αυγούστου.

«Κάνουν απλώς κήρυγμα. Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Άντε γ@μήσου! Πες μου πως θα γίνει! Συγγνώμη, έτσι έχει η κατάσταση. Μη μου λες γιατί δεν μπορεί να γίνει, αυτό είναι κοινή λογική. Πες μου πώς θα γίνει, πώς θα το κάνουμε πραγματικότητα» είναι η απάντηση που δίνει ο αποπεμφθείς πλέον πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ.

Όπως αποκάλυψε το thepressproject.gr ο κ. Σταυρίδης χαρακτηρίζει, επίσης, «ευλογία» τις ιδιωτικοποιήσεις καθώς «φέρνουν επενδύσεις, δημιουργούν θέσεις εργασίας, δημιουργούν πλούτο». «Η ανάπτυξη σε αυτή τη χώρα εξαρτάται από τις αποκρατικοποιήσεις» συνεχίζει ο κ. Σταυρίδης και τονίζει με έμφαση: «Είμάστε η τελευταία ελπίδα και το τελευταίο οχυρό της Ελλάδας».

Παράλληλα ο κ. Σταυρίδης εύχεται να ζούσε στη Νορβηγία ή να είχε γύρω του Νορβηγούς και να ζούσε στην Ελλάδα. Όταν, μάλιστα, η δημοσιογράφος επισημαίνει ότι «στη Νορβηγία έχουμε μεγάλο δημόσιο τομέα» ο κ. Σταυρίδης απαντά ότι «ναι, αλλά δεν έχετε αρκετό ήλιο».

Διαβάστε γιατί παραίτησαν τον Στέλιο Σταυρίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.