Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Σάββατο 3 Αυγούστου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Σάββατο 3 Αυγούστου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο 3 Αυγούστου.

Ο Νους είναι ταχύτερος από όλα γιατί τρέχει διαπερνώντας τα πάντα.

ΚΡΙΟΣ
Είναι μια ημέρα που θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί και να διατηρήσετε λεπτές ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχει κίνδυνος να εκραγείτε ακόμα και από κάτι παραμικρό το οποίο ίσως είναι ασήμαντο εξωτερικά. Αλλά εσείς μέσα σας μπορεί να είστε τσιτωμένοι και να πάρουν τα πράγματα άλλη διάσταση γιατί η σπίθα υπάρχει και κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις μπορεί να σας κουρδίσουν άσχημα όμως αν δείτε πιο βαθιά το θέμα και έχετε αγάπη στην καρδιά σας θα δείτε ότι όλα θα ξεπεραστούν ακόμα και τα ξαφνικά ή δύσκολα θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ημέρα πρόκειται να κυλήσει πολύ όμορφα και ήρεμα. Ακόμα και εσείς που έχετε ζοριστεί περισσότερο και είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα δείτε ότι όλα τα πράγματα θα πάρουν μια ωραία τροπή. Αν φύγετε για ταξίδι θα είστε πολύ ενθουσιασμένοι. Υπάρχει βέβαια ένα κομμάτι στην ζωή σας που μπορεί να σας δημιουργεί στρες γιατί έχετε ανάγκη να γίνετε πιο συνειδητοί όχι μόνο σε οικονομικά και υλικά θέματα αλλά και σε προσωπικό επίπεδο στο οποίο χρειάζεται να απελευθερωθείτε περισσότερο για να κερδίσετε αυτή την δυναμική σταθερότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε ενθουσιαστεί με κάποια πράγματα τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να γίνετε πιο σταθεροί στα σχέδιά σας. Ίσως να σας δοθούν παραπάνω κίνητρα τα οποία θα είναι περισσότερο κατακτητικά. Να προσέξετε το φαγητό και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με αγορές που μπορεί να γίνουν από συναισθηματική πίεση. Θα έχετε πάντως αρκετές δραστηριότητες οι οποίες θα σας δημιουργήσουν φόρτιση αλλά τουλάχιστον δεν θα παραμείνετε ανενεργοί. Υπάρχει πιθανότητα να υποστείτε πιέσεις οι οποίες θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε γνώμη για κάποια πράγματα. Εσείς να παραμείνετε ψύχραιμοι και πάνω από όλα να μην έχετε ενοχές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια ιδιαίτερη ημέρα για σας που στην πορεία της θα εκφράσετε όλο σας το συναισθηματικό κόσμο. Η ενέργειά σας θα είναι πολύ μεγάλη και η δράσης σας ακόμα πιο ισχυρή. Στην φόρα που έχετε πάρει ίσως να παρασυρθείτε από την ιδέα του να κάνετε κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό. Να είστε προσεκτικοί με αυτές τις κινήσεις γιατί δεν ξέρετε τι μπορεί να γίνει ξαφνικά. Πάντως μπορεί να μάθετε κάτι ή να κινηθείτε μ’ έναν τρόπο που να δημιουργήσετε κεραυνό εν αιθρία. Η σχέση με Κριό θα εξελιχθεί ξαφνικά και απότομα.

ΛΕΩΝ
Έχετε ένα ιδιαίτερο χάρισμα αυτή την περίοδο. Παρόλο που δεν έχετε διάθεση να φαίνεστε και πολύ, θα έχετε καλύτερη επαφή με την διαίσθησή σας και θα αποκτήσετε μια μεγαλύτερη ικανότητα διάκρισης. Θα γίνετε βέβαια πιο σεμνοί, ήσυχοι και συναισθηματικοί. Δεν θα έχετε και την μεγαλύτερη διάθεση να είστε το επίκεντρο. Αλλά ένα καλό ξαφνικό νέο μπορεί να σας βγάλει από την μονοτονία. Ο Κριός και ο Τοξότης μπορεί να σας ακολουθήσουν παντού. Η μυστική επικοινωνία με ένα πρόσωπο που πιθανόν έχει χαθεί κυρίως με Σκορπιό, Αιγόκερω ή Ιχθύ θα σας λύσεις πολλές απορίες για την τότε περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε μαζέψει γύρω σας πολλά άτομα που έχουν την διάθεση και να σας φροντίσουν και να σας προστατέψουν. Οι συνθήκες θα είναι πολύ θετικές τουλάχιστον για σήμερα για αυτό αν ακόμα ασχολείστε με την δουλειά σας, θα δείτε ότι θα υπάρχουν ανοικτές ευκαιρίες που μπορεί να ξεκινήσουν ξαφνικά. Η θετική παρέμβαση της οικογένειάς σας θα σας εξυπηρετήσει σε έναν τομέα πολύ σημαντικό. Έχετε πάντως μεγάλη εύνοια σε θέματα ερωτικά και μπορεί να ξεκινήσετε με φίλους σας έντονη κοινωνική ζωή μέσα από την οποία θα κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία μπορεί να σας οδηγήσει αργότερα στην απόφαση να κάνετε οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία η οποία θα σας βάλει σε μεγάλη αναστάτωση. Σίγουρα θα σας απασχολήσει περισσότερο η οικογένεια σας και θα δώσετε τον εαυτόν σας, προκειμένου να φέρετε κάποιες χαμένες ισορροπίες. Μην αφήνετε πάντως κρίσεις που μπορεί να είναι διαστρεβλωμένες να σας επηρεάζουν γιατί αυτό είναι το αδύνατο σημείο σας και ίσως να σας παίρνει καμιά φορά από κάτω. Τα συναισθήματα που νιώθετε χρειάζεται να είναι υγιή. Ένας Κριός πάντα όταν μπαίνει στην ζωή σας αναστατώνει οτιδήποτε σας ισορροπεί αλλά η αυτονομία του σας ενθουσιάζει και ίσως να θέλετε να του μοιάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε στα καλύτερά σας γιατί υπάρχει κάτι που σας κάνει να νιώθετε μέσα σας πολύ ήρεμοι και ασφαλείς. Η πίστη είναι πολύ σημαντική αλλά και η επαφή με πιο βαθιά και ανώτερα συναισθήματα που δεν υπάρχει φόβος ή εξάρτηση, έλεγχος ή θυμός. Αρκετοί από εσάς προσπαθείτε να φέρετε σε μια καλύτερη ισορροπία όλες τις οικογενειακές σχέσεις χωρίς να κάνετε συμβιβασμό ή να υπερβαίνετε τα συναισθήματά σας γιατί η οικογένεια είναι κάτι που σας εκφράζει ψυχικά και κάνετε πολλές προσπάθειες για να γίνει λειτουργική. Έχετε πάντως μια ευκαιρία από το εξωτερικό ή μέσα από ένα ταξίδι που θα πάτε εσείς ή από μια πρόταση που μπορεί να σας γίνει ξαφνικά. Πάντως αν είστε χωρισμένοι ο δεύτερος γάμος μπορεί να μην αργεί και πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επαναλαμβάνετε πάλι με ιδιαίτερη φροντίδα την μεγάλη προσπάθεια που κάνετε είτε να προστατέψετε τα δικά σας πρόσωπα είτε να καλύψετε με προσωπική προσπάθεια ανάγκες των άλλων ή ακόμα και των συνεργατών σας. Μπορεί να υπάρχει διαμάχη για κάποια χρήματα ίσως δεδουλευμένα που σας τα οφείλουν και αν προσπαθήσετε θα τα πάρετε άμεσα, αρκεί να μην τα παρατήσετε. Η σχέση με Αιγόκερω μπορεί να παρουσιάζει προβλήματα και μικρές εντάσεις. Είναι σημαντικό να κερδίσετε το μεγάλο στοίχημα. Μην αφήνετε διάφορα προβλήματα που μπορεί να μην είναι και δικά σας να σας τρώνε την ενέργεια. Κλείστε την πόρτα σας για να προφυλαχτείτε. Αν συνεχίσετε με σωστή δουλειά θα έχετε κάποια στιγμή σημαντική υποστήριξη από τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ασχολείστε ιδιαίτερα με τους άλλους και ο λόγος είναι ότι νιώθετε κυρίως μερικοί από εσάς του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαήμερου ότι δεν έχετε ακόμα κλείσει τους παλιούς λογαριασμούς και οπωσδήποτε θα πρέπει να κάνετε κάτι για να τελειώσει αυτό. Με τον τρόπο αυτό θα κερδίσετε οτιδήποτε είναι να πάρετε, αφού θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Γενικά οι σχέσεις σας ωθούν με τον τρόπο τους και κυρίως αυτοί που ασκούν επιρροή πάνω σας. Βγάζουν κρυμμένα συναισθήματα πολύ βαθιά από μέσα σας και ίσως να θυμώνετε πάρα πολύ για τον χρόνο που αφήσατε να περάσει. Γενικά η ενασχόληση με την οικογένεια μπορεί να σας πιέσει να επισπεύσετε κάποια αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε πολλές υποθέσεις που σας απασχολούν και βλέπετε ότι έχετε χάσει τον αυθορμητισμό σας ή ακόμα και την φυσική σας ελευθερία. Ίσως μερικοί από εσάς να νιώθετε εγκλωβισμένοι από διάφορες καταστάσεις και για αυτό έχετε πάρει αποφάσεις κάτω από συναισθηματική φόρτιση η οποία σίγουρα δεν βοηθάει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις. Οι ευαισθησίες σας πάντως δεν είναι ο καλός σύμβουλος. Κάντε την δική σας επανάσταση είτε στις επιλογές σας με φίλους και ενδιαφέροντα είτε σε κάτι το ιδιαίτερο που διατηρείτε για να κρατάτε την προσωπικότητά σας σε εγρήγορση. Ο Καρκίνος συνεχίζει να σας προβληματίζει.

ΙΧΘYΕΣ
Έχετε πολλές εμπνεύσεις και καλές ερωτικές στιγμές. Θα συνδυάσετε πιο εύκολα από άλλη φορά οικογένεια με διασκέδαση όσοι τουλάχιστον έχετε αυτές τις προϋποθέσεις. Οι υπόλοιποι θα ερωτοτροπείτε και θα γίνετε ιδιαίτερα αρεστοί και περιζήτητοι παντού γιατί έχετε αποκτήσει φήμη κατακτητή για αυτό όσο μπορείτε αφεθείτε. Περάστε όμορφα και διασκεδάστε. Η ζωή είναι στιγμές που τις εκμεταλλευόμαστε. Αν πάλι οι συνθήκες ευνοούν που σίγουρα θα γίνει αυτό, δείξτε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και όχι μόνο. Όσοι ασχολείστε με επιχειρήσεις μπορεί να είστε πολύ κοντά στο να σκεφτείτε ή να βρείτε κάτι που θα σας φέρει άμεσα κέρδη. Δοκιμάστε το ρίσκο και μην φοβηθείτε. Πάντα μέσα στα επιτρεπόμενα όρια.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!