Ε-Channel: ποια ονόματα-κολοσσοί στον πρώην 902

Ποια ονόματα-κολοσσοί της ελληνικής δημοσιογραφίας αναμένεται να ενταχθούν στο δυναμικό του νέου καναλιού, E-Channel (πρώην 902);

Μεγάλες ανατροπές αλλά συγκινήσεις αναμένονται στο ραδιοτηλεοπτικό σκηνικό, αφού όλα δείχνουν πως το “Ε Channel” (πρώην 902) θα μπει δυνατά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού.

Όπως αναφέρει το Lykavitos.gr ο Γιώργος Τράγκας, μετά το οριστικό διαζύγιο με τον Σκάι, θα είναι το πρώτο “βαρύ” (δημοσιογραφικά) όνομα στην μηχανή του νέου πανελλαδικού καναλιού, που αναμένεται να βγάλει σταδιακά πρόγραμμα στον αέρα από τα μέσα του Σεπτέμβρη.

Επίσης βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με πολύ γνωστά ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και βρισκόμαστε πολύ κοντά σε μια σειρά τηλεοπτικών μεταγραφών που αναμένεται να συζητηθούν.

Πολύ μεγάλη αίσθηση τέλος, προκάλεσε η αποκάλυψη του mediasoup (ιστοσελίδας που για όσους δεν γνωρίζουν ανήκει στη Σεμίνα Διγενή) για τον νέο πρόεδρο του καναλιού. Αφού όπως αναφέρει το site, “ o Σεραφείμ Φυντανίδης θα είναι ο πρόεδρος του E Channel (πρώην 902 TV). Ήδη χθες συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία του νέου τηλεοπτικού καναλιού που πρόκειται να εκπέμψει σύντομα…”

H ανακοίνωση του Σκάι για τον Γιώργο Τράγκα

“Η αποχώρηση του κ. Τράγκα προκλήθηκε από την απόφασή του να εργαστεί σε ανταγωνιστικό και σε υπό δημιουργία κανάλι. Οποιαδήποτε άλλη σχετική φημολογία είναι απλά μη σοβαρή…”

Διαβάστε ποιο το νέο κανάλι, E Channel.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.