Συγκλονιστική εξομολόγηση της Έλλης Κοκκίνου: Γλύτωσα από βέβαιο θάνατο [video]

Ποια είναι η Εξομολόγηση σοκ της Έλλης Κοκκίνου σχτικά με την περιπέτεια της υγεία της και το σοβαρό δίλημμα των γιατρών για να την κρατήσουν στη ζωή;

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και τόνισε πως οι γιατροί φοβόντουσαν ότι αν γλιτώσει από τον αναπνευστικό, θα φύγει από καρδιά.

Η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου είπε συγκεκριμένα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη όπου ήταν καλεσμένη πως το»: «Το 2001 είχα πάθει πνευμονία, λοίμωξη αναπνευστικού και πνευμοθώρακα συγχρόνως και είμαι άνθρωπος που έχω άσθμα από τριών χρονών, αλλεργικό…

Αυτό «χτύπησε» άρρωστους πνεύμονες και ταλαιπωρημένη από την δουλειά και κουρασμένη πάρα πολύ με πολύ πεσμένο το ανοσοποιητικό μου σύστημα και… θυμάμαι που ήμουν στο κρεβάτι στο νοσοκομείο και με κατεβάζανε στην εντατική στην ερώτηση της μητέρας μου στον γιατρό “τι γίνεται;” της απάντησε ότι «δεν ξέρω τι θα γίνει». Σκέφτηκα ότι θα πεθάνω.

Η ασφυξία είναι πολύ βίαιη. Σου προκαλεί πανικό, απίστευτη ταχυκαρδία… Οι παλμοί μου είχαν φτάσει 185 για πάρα πολύ ώρα.

Είχαν έρθει όλοι οι γιατροί από πάνω μου και φοβόντουσαν όταν αν γλιτώσω από το αναπνευστικό θα φύγω από καρδιά. Έμεινα τρεις μέρες στην Εντατική και δώδεκα μέρες στο νοσοκομείο».

Δείτε ποιο σχόλιο για την ηλικία της εξόργισε την Έλλη Κοκκίνου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.