Γιώργος Ρουπακιάς: ποιο το προφίλ του 45χρονου δολοφόνου

Ποιο είναι το προφίλ του 45χρονου δολοφόνου στο Κερατσίνι Γιώργου Ρουπακιά σύμφωνα με δημοσίευμα; Πώς περιγράφεται σαν άνθρωπος ο Ρουπακιάς ;

Ως άνθρωπος της παρέας και… χαμηλών τόνων περιγράφεται από φίλους του ο 45χρονος δολοφόνος Γιώργος Ρουπακιάς, που κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά του Παύλου Φύσσα τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των «Νέων» οι γονείς του Γιώργου Ρουπακιά ήταν μετανάστες στη Γερμανία. Είναι πατέρας δυο παιδιών και τον τελευταίο καιρό φέρεται να εργαζόταν σαν οδηγός βυτιοφόρου σε εταιρία πετρελαιοειδών και συχνά έλειπε από το σπίτι του.

Όσοι γνωρίζουν τον Γιώργο Ρουπακιά λένε πως «έβαζε κάτω έναν ολόκληρο λόχο». Τον χαρακτηρίζουν «βιαστικό». Και συμφωνούν πως φρόντιζε να κρύβει καλά τα πιστεύω του. Ολιγόλογος και χαμηλών τόνων πάντα.

Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Γιώργος Ρουπακιάς στην απολογία του επισκεπτόταν συχνά τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια. Το διαμέρισμα που μένει με την οικογένειά του, τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά, μια κόρη μαθήτρια Λυκείου και έναν γιο που είναι φαντάρος, είναι πολύ κοντά στα γραφεία του κόμματος.

Είχαν μετακομίσει στο διαμέρισμα της Νίκαιας πριν δυο μήνες, όπως τόνισαν οι γείτονες στην εφημερίδα.

Στην πολυκατοικία όπου έμενε ο Γιώργος Ρουπακιάς, οι συγκάτοικοι μίλησαν για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων. «Δεν είχα παρατηρήσει κάτι περίεργο στη συμπεριφορά τους. Ούτε αυτός ούτε η οικογένειά του είχαν δώσει δικαίωμα για σχόλια. Βέβαια, τους γνωρίζω μόνο δυο μήνες. Σκότωσε ένα νέο παιδί. Αφαίρεσε μια ζωή και διέλυσε τις ζωές των δικών του», είπε ένας από τους γείτονες.

Παλιότερα, ο δράστης Γιώργος Ρουπακιάς είχε δουλέψει στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, σε ιχθυοπωλεία συγγενών του.

Δείτε στη φωτογραφία τον Γιώργο Ρουπακιά σε κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.