Εμμανουέλα Κουκλινού: νέο χτύπημα από την οπαδό του ΟΦΗ [φωτο]

Ποια είναι η νέα εμφάνιση της 16χρονης Εμμανουέλας Κουκλινού; Δείτε τις φωτογραφίες από την οπαδό του ΟΦΗ Εμμανουέλα Κουκλινού.

Το Athens Magazine «ζουμάρει» τη νέα εμφάνιση της 16χρονης Εμμανουέλας Κουκλινού που έχει πάρει τα μυαλά του ανδρικού πληθυσμού Εμμανουέλα Κουκλινού: «ΟΦΗ απο μικρό παιδί!»

Eκλεψε την παράσταση στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πλατανιά στο Γεντί Κουλέ και με την ομορφιά της έγινε πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες και ιστοσελίδες!

Η Ηρακλειώτισα Εμμανουέλα Κουκλινού, είδε τον εαυτό της να γίνεται πρώτο θέμα, με την όμορφη παρουσία της στις εξέδρες. Η «ξανθιά καλλονή» που είναι μόλις 16 ετών και είναι μαθήτρια Λυκείου, έδειξε να απολαμβάνει τα φλάς των φωτογράφων. Η ίδια είναι φίλαθλος του ΟΦΗ και παρακολουθεί ανελλιπώς όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Οπως δήλωσε η Εμμανουέλα Κουκλινού στο prismasport.gr, έγινε ΟΦΗ απο τον πατέρα της που είναι φανατικός φίλος της ομάδας και έτσι κόλλησε το μικρόβιο του φιλάθλου.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που πήγα στο γήπεδο αφού μεγάλωσα με φανατικό πατέρα ομιλίτη που με έπαιρνε μαζί του από πολύ μικρή» μας δήλωσε η ίδια η Εμμανουέλα Κουκλινού.

Μάλιστα η Εμμανουέλα Κουκλινού δεν έκρυψε την αγάπη της για τον ΟΦΗ. Όπως λέει «η αλήθεια είναι ότι αγαπώ πολύ τον ΟΦΗ και πηγαίνω συχνά στο γήπεδο».

Για το ντόρο που έγινε γύρω από το πρόσωπο της η ίδια ξαφνιάστηκε, αλλά δεν έδειξε να ενοχλείται. Όπως λέει «δεν περίμενα να γίνει όλος αυτός ο ντόρος στα site και πραγματικά ξαφνιάστηκα». Η ίδια παρακολουθεί με μεγάλη αγωνία τους αγώνες του ΟΦΗ, δίνοντας περισσότερη έμφαση, όπως λέει σε δυο πρόσωπα. Όπως δηλώνει η Εμμανουέλα Κουκλινού «ξεχωρίζω πολλούς παίκτες αλλά έχω αδυναμία στον Παπάζογλου και από το νέο αίμα της ομάδας τον Λουτσιάνο Γκαλέτι.»

Δείτε τις φωτογραφίες με την νέα εμφάνιση της Εμμανουέλας Κουκλινού:

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της Εμμανουέλα Κουκλινού.