Πωλ Καρασόν: έφυγε από τη ζωή ο διάσημος «μπλε άνθρωπος» [video]

Ο άνθρωπος που έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο για το περίεργο μπλε χρώμα του δέρματός του, Πωλ Καρασόν, πέθανε σε ηλικία 62 ετών σε νοσοκομείο της Ουάσινγκτον.

Μετά τον πρόσφατο πράσινο χρωματισμό Κινέζου λόγω σαλιγκαριών, η αιτία του θανάτου του Πώλ Καρασόν δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αν και είχε υποστεί πρόσφατα καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό μετά από μια δύσκολη περίοδο που πέρασε από πνευμονία, σύμφωνα με τις δηλώσεις της εν διαστάσει συζύγου του.

Το δέρμα του Πωλ Καρασόν είχε ένα μπλε– γκρι χρώμα μετά από θεραπεία με κολλοειδή άργυρο προκειμένου να αντιμετωπίσει μια δερματική πάθηση. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, αν γνώριζε τα αποτελέσματα της ουσίας που είχε χρησιμοποιήσει, δε θα το έκανε ποτέ.

Στα 62 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Πωλ Καρασόν, ο άνθρωπος που είχε γίνει μπλε λόγω της μακροχρόνιας θεραπείας στην οποία ο ίδιος υπέβαλε τον εαυτό του για να αντιμετωπίσει μια σοβαρή δερματοπάθεια στο πρόσωπο.

paul-karason-mple-anthropos 2

Ο Πωλ Καρασόν πέθανε χθες σε νοσοκομείο της Ουάσινγκτον. Εισήχθη έπειτα από καρδιακή προσβολή αλλά στη συνέχεια έπαθε πνευμονία και εγκεφαλικό.

Όπως εξηγεί η Daily Mail, ο 62χρονος Πωλ Καρασόν λάμβανε για περισσότερο από μια δεκαετία ένα σκεύασμα δικό του με αποτέλεσμα να θεραπεύσει μεν τη δερματίτιδα αλλά να πάθει κάτι άλλο που προκάλεσε αυτή την ασημο-μπλε απόχρωση στο δέρμα του.

Λόγω του χρώματός του, του αποδόθηκε ο χαρακτηρισμός «Παπαστρούμφ», τον οποίο, σύμφωνα με τη πρώην σύζυγό του, ο ίδιος αποδεχόταν όταν προερχόταν από παιδιά.

http://www.youtube.com/watch?v=nW0cwZV8kuk

Δείτε πώς αναδύθηκε νησί στο Πακιστάν μετά τον καταστροφικό σεισμό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.