Παύλος Φύσσας: κατακραυγή για φωτογραφία στο Πρώτο Θέμα

Συγκλονιστική είναι η φωτογραφία του άτυχου Παύλου Φύσσα λίγο πριν πεθάνει στην αγκαλιά της κοπέλας του και τη δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η δημοσίευση της φωτογραφίας με τον Παύλο Φύσσα από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Ο Παύλος Φύσσας αργοσβήνει στην αγκαλιά της φίλης του δευτερόλεπτα μετά το δολοφονικό χτύπημα του Γιώργου Ρουπακιά όπως δείχνει το πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές λίγη περισσότερη ευαισθησία δεν θα έβλαπτε κανέναν.

Ο αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα την συγκλονιστική στιγμή. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής ο οποίος βρισκόταν κοντά στο σημείο όταν ο Ρουπακιάς μαχαίρωσε τον Παύλο Φύσσα.

protothema (1)
Είδε την κοπέλα του Παύλου Φύσσα να τον αγκαλιάζει και να προσπαθεί με τις παλάμες της να του κλείσει τις πληγές και να σταματήσει την αιμοραγία. Ήταν σοκαρισμένος. Στην συνέχεια πλάκωσε η αστυνομία και τον έδιωξε από το σημείο.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που προκάλεσε την κατακραυγή του κόσμου από τη δημοσίευσή της στο Πρώτο Θέμα καθώς δείχνει πώς πεθαίνει ο νεαρός Παύλος Φύσσας, θύμα των πολιτικών εξελίξεων.

Κάντε κλικ δεξιά και δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα λίγο πριν πεθάνει ο Παύλος Φύσσας στην αγκαλιά της κοπέλας του.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον τόπο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ποιες είναι οι δηλώσεις και οι εξομολογήσεις της μητέρας, του πατέρα και του θείου του Παύλου Φύσσα και δείτε τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.

12 Σχόλια

  1. Γιατι εσυ τι καλυτερο εκανες?

    An thelane kalosynes, as me pernane me to kalo.

  2. Ωραία θέματα αντιπερισπασμού από τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου. Όλοι αυτοί οι ακραίοι μεταξύ τους αληλοσφάζονται και είναι επιλογή τους. Εμάς μας ενδιαφέρει να λυθούν τα προβλήματα του τόπου και όχι πως λύνουν τις διαφορές τους οι διάφορες συμμορίες, ούτε μας ενδιαφέρουν τα ονόματα τους, ούτε οι φωτογραφίες τους, μας πρίξατε επιτέλους σταματίστε! Εσείς τα ΜΜΕ κάνετε τα πράγματα όπως σας βολεύει αλλά έρχετε ο καιρός που θα χάσετε το κύρος σας.
    Όποιος θέλει να έχει αξία να το επιλέξει όποιος θέλει να είναι γελείος ας συνεχίσει να ασχολίτε με τέτοια γελεια θέματα.

  3. Ο Παύλος δολοφονήθηκε και φταίμε όλοι γι αυτό.Με την ανέχεια,την αδράνεια,την ψήφο,μας τους οπλισαμε τα χέρια.Καιρός να το αλλάξουμε αυτό.Σκότωσαν έναν άνθρωπο επειδή ενοχλούσαν τα λεγόμενα του.Φίμωσαν για πάντα έναν καλλιτέχνη,έναν μουσικό…Δεν πρέπει να πέρασε έτσι αυτό.Ο Παύλος δεν πρεπει να πάει άδικα.Όσο αυτοί υπάρχουν στο κοινοβούλιο,στους δρόμους και στα σπίτια μας ο Παύλος ξαναπεθαινει

  4. Λιγη ανθρωπια απεναντι στον πονο και στο θανατο ενος ανρωπου δε θα εβλαπτε!!Απαραδεκτος ο τροπος να βγαλει κανεις ετσι χρηματα.Σεβασμος σε αυτον που χαθηκε με αυτο τον απαισιο τροπο,και στα αγαπημενα του προσωπα.Πραγματικα ελεος τοσο για τον φωτογραφο οσο και για την εφημεριδα.Αυτο ειναι που λενε ο θανατος σου η ζωη μου…κριμα στο παλληκαρι που εφυγε…

  5. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!! ΝΤΡΟΠΗ!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  6. . Τόση πια εμπορευματοποίηση των πάντων;;; Απορώ με τον Αναστασιάδη… Καμιά αναστολή;;; Όλα για τις πωλήσεις;;; Για μένα ο Αναστασιάδης έκανε κάτι άτιμο, ασυνείδητο και ανήθικο. Χωρίς κανένα σεβασμό. Αυτό θα πει δημοσιογραφία;; Όλα για το κέρδος και τη δημοσιότητα χωρίς κανένα ήθος και χωρίς κανέναν ενδοιασμό;;;; Σκέτη αηδία.. Κανονικά δεν πρέπει ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ με αξιοπρέπεια να ξαναδεί ούτε μία εκπομπή του Αναστασιάδη. Ούτε ένα στιγμιότυπο. Και κανείς να μην ξαναγοράσει τις παλιοφυλλάδες του. Γιατί τα όρια τα ξεπέρασε και φυσικά δεν μπορεί να λέγεται δημοσιογράφος ένας άνθρωπος που εκμεταλλεύεται με τόση άνεση τον ανθρώπινο πόνο. Ένας ανάξιο, ξεπεσμένο, διεφθαρμένο, ξεφτιλισμένο άτομο είναι. Αυτό και μόνο.

  7. Ευτυχώς που εσύ ξεκαταχώνιασες την αλήθεια ρε θηρίο..Σωστά..μόνο ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε..και τι έγινε??

  8. Χρυσαυγίτη παριστάνεις και εσυ όπως και ο αρχηγίσκος σου ότι δεν καταλαβαίνεις. Μήπως την δολοφονία την οργάνωσε ο Σαμαράς; Ήταν θέμα χρόνου να δολοφονήσετε και έλληνες, μετά από τις δολοφονίες ανήμπορων μεταναστών. Αυτό είναι το επίσημο πρόγραμμά σας. Φασισμός, βία και φόβος. Τι σχέση έχετε με την αρχαία Ελλάδα της δημοκρατίας, του πολιτισμου και του φωτός; Μια ομάδα του υποκόσμου είστε που εκμεταλευεστε τα κατώτερα ένστικτα των ψηφοφόρων.

  9. Γιατι δεν λετε την αληθεια , ολη αυτη η φασαρια γινετε οχι τοσο για τον θανατο του Φυσσα αλλα για κομματικα οφελη , βλεπωνταs ο Σαμαραs την πτωση τηs ΝΔ η μονη του ποια ελπιδα ειναι να παρει ψηφοφορουs απο την χρυση αυγη για να ελπιζει οτι μπορει να κερδησει τηs επωμενεs εκλογεs

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines