Ποιες περιοχές της Ελλάδας θα βουλιάξουν αν λιώσουν οι πάγοι

Ποιες οι περιοχές της Ελλάδας που θα βουλιάξουν αν λιώσουν οι πάγοι; Διαβάστε τα στοιχεία του χάρτη-σοκ που δημοσιεύει η ιστοσελίδα του National Geographic.

Σοκ προκαλεί ο χάρτης που δημοσιεύει η ιστοσελίδα του National Geographic και δείχνει πώς θα είναι ο πλανήτης αν λιώσουν οι πάγοι. Ο διαδραστικός χάρτης που έφτιαξαν περιβαντολλόγοι που ασχολούνται με την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της, παρουσιάζει κάθε ήπειρο και την εμφάνιση που αυτή θα έχει αν γίνουν πραγματικότητα οι ζοφερές προβλέψεις.

Οπως φαίνεται, η Ευρώπη πλήττεται τα μέγιστα καθώς μεγάλες πόλεις όπως το Λονδίνο, η Βενετία, η Στοκχόλμη, η Κοπεγχάγη θα βουλιάξουν.

Το λιώσιμο των πάγων δεν αφήνει ανεπηρέαστη ούτε την Ελλάδα καθώς τα περισσότερα μικρά νησιά θα ανήκουν στο παρελθόν, ενώ καταστροφικές θα είναι οι συνέπειες για τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, τη δυτική Πελοπόννησο, την Αττική και τη Στερεά Ελλάδα γενικότερα αλλά και πολλές άλλες περιοχές.

Βλέποντας προσεκτικά τη χώρα μας στον χάρτη παρατηρεί κανείς ότι όλα τα παράλια «χάνονται» και η θάλασσα γύρω-γύρω από την Ελλάδα εισχωρεί στην ηπειρωτική χώρα κάνοντας παρελθόν μεγάλες πόλεις και ολόκληρες περιοχές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.