Τέλη κυκλοφορίας 2014: εκτυπώστε τα στο taxisnet

Μπείτε στο taxisnet και εκτυπώστε τα τέλη κυκλοφορίας 2014. Πώς θα πληρώσετε φέτος τα τέλη κυκλοφορίας;

Τέλη κυκλοφορίας 2014 και φόρο πολυτελίας αυτοκινήτων θα πληρώσουν μαζί οι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων αφού τον Οκτώβριο θα αναρτηθούν στο taxisnet.

Συγκέκριμενα όπως προβλέπει το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Οικονομικών μέσα στον Οκτωβρίο τα Τέλη κυκλοφορίας 2014 θα αναρτηθούν στο taxisnet για τα εκτυπώσουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ενώ σχεδόν ταυτόχρονα θα αναρτηθούν και τα ειδοποιητήρια για τον φόρο πολυτελείας αυτοκινήτων 2013.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα αποσταλούν ειδοποιητήρια για το φόρο. Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, όπως και πέρυσι, θα πρέπει είτε να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής για τα τέλη κυκλοφορίας 2014 στο taxisnet και να το προσκομίσουν για την εξόφληση σε οποιοδήποτε τράπεζα ή Ταχυδρομίο είτε να προχωρήσουν στην εξόφληση μέσω των εναλλακτικών δικτύων τραπεζικής εξυπηρέτησης (web banking, ΑΤΜ).

Σημειώνεται ότι φόρο πολυτελίας αυτοκινήτων θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι που έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητα άνω των 1.929 κυβικών εκατοστών Ο φόρος υπολογίζεται σε ποσοστό 5% επί του ετήσιου τεκμηρίου διαβίωσης για οχήματα έως 2.500 κυβικών εκατοστών και συντελεστή 10% για αυτοκίνητα μεγαλύτερου κυβισμού.

Διαβάστε ποιες είναι οι τιμές για τα τέλη κυκλοφορίας 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.