Mακρυπούλια: “Γιατί δεν θα παρουσιάσω το Dancing with the Stars”

Γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα παρουσιάσει το Dancing with the Stars; Διαβάστε τι δηλώνει η ίδια η παρουσιάστρια.

Συζητήσεις, ονόματα, δημοσιεύματα, σενάρια, διαπραγματεύσεις και ξανά από την αρχή. Και όλα αυτά για μία εκπομπή: το Dancing with the Stars. Μία η εκπομπή, που θα γίνει και φέτος, αλλά δε θα είναι το ίδιο. Διότι από την παρουσίασή του θα λείπει η Ζέτα Μακρυπούλια, με επικρατέστερη να την αντικαταστήσει, τη Δούκισσα Νομικού.

Η Ζέτα Μακρυπούλια επιβεβαίωσε και επισήμως, για πρώτη φορά το γεγονός ότι θα λείπει από το φετινό Dancing with the Stars, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο womannow: «Όχι, δεν θα το παρουσιάσω. Περάσαμε πολύ όμορφα, γίναμε μια καλή παρέα, αλλά εφέτος εγώ δεν θα είμαι στην παρουσίαση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα σενάρια γύρω από την απόφασή της πολλά. Άλλοι υποστηρίζουν πως επέλεξε το θέατρο και την παράσταση Μερικοί το προτιμούν καυτό, στην οποία θα πρωταγωνιστεί και άλλοι κάνουν λόγο για οικονομικές διαφωνίες και συγκεκριμένα, ότι η παρουσιάστρια δέχθηκε μεγάλη μείωση στο μισθό της, κάτι με το οποίο διαφώνησε. Η απάντηση ήρθε δια στόματος Ζέτας: «Κοίτα, δεν δουλεύω από χόμπι, οπότε ό,τι δουλειά και να κάνω θέλω να αμείβομαι. Ο λόγος όμως δεν είναι αυτός, είναι το ότι η παράσταση στην οποία πρόκειται να συμμετάσχω στο Παλλάς, θα ανεβαίνει και τις Κυριακές».

Όσο για το πως αισθάνεται για αυτήν την εξέλιξη; «Δεν μπορώ να σου πω ότι χάρηκα, όμως ένας κύκλος κλείνει όπως συμβαίνει σε όλα τα πράγματα στη ζωή, ένας άλλος ανοίγει», λέει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Διαβάστε ποιοι οι νέοι παίκτες στο Dancing with the Stars.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.