Οι Anonymous έστειλαν μήνυμα στη Χρυσή Αυγή [video]

Δείτε στο βίντεο την προειδοποίηση που έστειλαν οι Anonymous στο διαδίκτυο προς τους ηγέτες της Χρυσής Αυγής;

Προειδοποίηση προς τους ηγέτες της Χρυσής Αυγής απευθύνουν με νέο βίντεό τους στο διαδίκτυο οι Anonymous. Το βίντεο διάρκειας 3.30 λεπτών απευθύνει πρόσκληση προς όλους για παγκόσμια δράστη στις 26 Οκτωβρίου, χωρίς ωστόσο να αποσαφηνίζει τον τρόπο.

Το βίντεο των Anonymous ξεκινά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και περιλαμβάνει πλάνα από μέλη της Χρυσής Αυγής να χαιρετούν ναζιστικά, αποσπάσματα από ομιλίες του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Ηλία Κασιδιάρη αλλά και από το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη και το χτύπημα του Κασιδιάρη κατά μέσω ενημέρωσης και συγκεκριμένα κατά του κάμεραμαν του Reuters την ώρα που εξερχόταν από την Ευελπιδων.

«Η Χρυσή Αυγή επένδυσε στην απελπισία των ανθρώπων και κατάφερε να μπει στη Βουλή, μετασχηματίζοντας την εγκληματική οργάνωση σε πολιτικό κόμμα», λένε οι Anonymous. Ενώ συνεχίζουν λέγοντας «Το κόμμα αυτό θα παύσει μια για πάντα. Η φωνή του θα παύσει στο διαδίκτυο» Μεταξύ άλλων αναφέρουν για τη Χρυσή Αυγή «Είστε δολοφόνοι και εχθροί της δημοκρατίας, αυτή η συμπεριφορά δεν θα είναι πλέον ανεκτή»

Ωστόσο η γνησιότητα του βίντεο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, παρόλο αυτά όμως τις τελευταίες ώρες το βίντεο έχει συγκεντρώσει 16.000 views.

Δείτε το βίντεο των Anonymous για τη Χρυσή Αυγή:

Δείτε ποιοι είναι οι 5 χάκερ των Anonymous συνελήφθησαν το 2012 και φέρονται ως ηγέτες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.