Νέα δημοσκόπηση Μarc: ποιο κόμμα με προβάδισμα. Γραφήματα

Ποιο κόμμα έχει προβάδισμα σύμφωνα με τα όσα καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της Marc για τον Alpha; Δείτε τα γραφήματα της δημοσκόπησης Marc.

Οριακό προβάδισμα 0,2% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της Marc για τον ALPHA.

Συγκεκριμένα στη δημοσκόπηση Marc, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 22,7% έναντι 22,5 % του ΣΥΡΙΖΑ (τα ποσοστά με κόκκινο χρώμα είναι του περασμένου Μαίου).

Η Χρυσή Αυγή στη δημοσκόπηση Marc παραμένει τρίτο κόμμα με 7,1% παρότι τα ποσοστά της είναι μειωμένα σε σχέση με τον Μάιο. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 5,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,2% , το ΚΚΕ με 4,9% και η ΔΗΜΑΡ με 4,6% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 15,2%.

Στην παρακάτω κάρτα φαίνεται ξεκάθαρα η πτωτική δημοσκοπική πορεία της Χρυσής Αυγής στη δημοσκόπηση Marc από τον περασμένο Φεβρουάριο μέχρι και σήμερα.

Επίσης στη δημοσκόπηση Marc , περισσότεροι από τους μισούς και συγκεκριμένα το 55,3% έχει μάλλον αρνητική γνώμη για την κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ μάλλον θετική γνώμη έχει το 27%.

Την ίδια στιγμή στη δημοσκόπηση Marc , το 39,1 % θεωρεί ότι τα πράγματα θεωρεί θα ήταν χειρότερα αν είχε κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές. Τα πράγματα θα ήταν “περίπου τα ίδια” πιστεύει το 32,3% και καλύτερα το 20,1%.

Πάντως η πλειοψηφία των πολιτών στη δημοσκόπηση Marc δεν επιθυμεί την διεξαγωγή εκλογών. Είναι ενδεικτικό ότι το 62,1% απαντά ότι αυτό που προέχει σήμερα είναι η πολιτική σταθερότητα και ομαλότητα έως το τέλος της τετραετίας, ενώ το 34,3 % προκρίνει την ανατροπή της κυβέρνησης με συνεχείς κινητοποίησεις και προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Στην ερώτηση “με τις απόψεις ποιου πολιτικού αρχηγού συμφωνείτε περισσότερο” της δημοσκόπησης Marc τα ευρήματα είναι εντυπωσιακά, αφού το 25% απαντά με.. κανένα.

Το 24,9% της δημοσκόπησης Marc συμφωνεί με τις απόψεις του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά , ενώ το 22,5 % με αυτές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε τα γραφήματα της δημοσκόπησης Marc:

Δείτε ποια τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης GPO.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.