Πέντε κακές συνήθειες που δεν επιτρέπουν το αδυνάτισμα

Ποιες είναι μερικές κακές συνήθειες που πρέπει επειγόντως να κόψουμε το συντομότερο δυνατό γιατί εμποδίζουν το αδυνάτισμα;

Πολλοί είναι αυτοί που παραπονιούνται διαρκώς για τα κιλά τους. Ποιες οι κακές συνήθειες των ανθρώπων που έχουν οι άνθρωποι και εμποδίζουν τη δίαιτα;

1. Πρέπει να τρώτε πρωινό γιατί είναι πολύ βασικό γεύμα. Μη φεύγετε ποτέ από το σπίτι αν δε φάτε κάτι υγιεινό. Ο οργανισμός σας χρειάζεται δύναμη και ενέργεια, την οποία δε θα λάβετε αν δε φάτε. Επιπλέον, αν είσαστε νηστικοί, θα παρασυρθείτε με μεγαλύτερη ευκολία σε διατροφικούς πειρασμούς.

2. Τσιμπολογάτε, αλλά όχι υγιεινά σνακ: Τα σνακ είναι πολύ βασικά. Είναι αλήθεια ότι δεν πρέπει να αφήνουμε το στομάχι μας άδειο για πολλές ώρες. Επιλέξτε γιαούρτι με 0% λιπαρά, ρυζογκοφρέτες ή κάποιο φρούτο. Πείτε όχι σε πατατάκια, σοκολάτες, τυρόπιτες και αναψυκτικά γιατί δεν βοηθούν το αδυνάτισμα.

3. Πίνετε πολύ αλκοόλ: Τα ποτά είναι βόμβες θερμίδων! Προτιμήστε ένα ποτήρι λευκό κρασί και αφήστε τους άλυλους να παίρνουν άσκοπες θερμίδες και ζάχαρη με τα ποτά που κάνουν κακό στο αδυνάτισμα.

4. Δεν πίνετε νερό και δε μασάτε τσίχλες: Φροντίστε να ενυδατώνεστε συχνά πίνοντας αρκετή ποσότητα νερού. Όταν νιώσετε το στομαχάκι σας να γουργουρίζει ή όταν έχετε λιγούρα, μασήστε μια τσίχλα. Θα σας περάσει!

5. Πάτε νηστικές στο super market: Άλλο μέγα λάθος. Μην πάτε νηστικές για ψώνια, καθώς από την πείνα σας θα καταλήξετε να έχετε γεμίσει ένα καλάθι γεμάτο απαγορευμένες λιχουδιές. Φάτε με την ησυχία σας στο σπίτι και έπειτα κάνετε μια λίστα με τα τρόφιμα που χρειάζεστε. Στο super market, ακολουθήστε πιστά τη λίστα και μην υποκύψετε στους πειρασμούς.

Δείτε ποιες είναι οι 15 τροφές για αδυνάτισμα στις οποίες έχουν αποδοθεί θαυματουργές ιδιότητες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.