Μάρθα Καραγιάννη: Έμεινα έγκυος, έχασα το παιδί και χώρισα

Τι είπε η γνωστή ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη σχετικά με την εγκυμοσύνη της και το παιδί που έχασε και χώρισε πριν αρκετά χρόνια;

Για το γάμο και την αιτία του χωρισμό της μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Μάρθα Καραγιάννη, λίγο πριν την επιστροφή της στο θεατρικό σανίδι στην παράσταση «Η μαμά είπε μη», μετά από δυόμισι χρόνιας απουσίας.

Για το γάμο της με τον ποδοσφαιριστή Μίμη Στεφανάκο η Μάρθα Καραγιάννη είπε: «Ήταν ένας κούκλος. Ήμασταν πολύ όμορφο ζευγάρι, αλλά δυστυχώς χωρίσαμε γρήγορα. Ο γάμος μας κράτησε μόνο είκοσι δύο μήνες. Δεν ήταν εύκολο να ζήσουμε μαζί». Στη συνέχεια εξήγησε ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που τους οδήγησε στο διαζύγιο: «Στη ζωή μας ήμασταν πολύ προσγειωμένοι, δεν νιώθαμε σταρ. Αλλά συμβαίνουν διάφορα πράγματα σε μία σχέση που δεν μπορείς να τα προβλέψεις και αλλάζει η ζωή σου. Τότε είχα μείνει έγκυος. Δυστυχώς έχασα το παιδί και αυτή ήταν η αιτία που χωρίσαμε. Μετά πάγωσε η σχέση και ο γάμος μας. Απομακρυνθήκαμε ο ένας από τον άλλον. Αυτή η απώλεια με επηρέασε πολύ. Μπορώ να πω ότι μου στιγμάτισε τη ζωή. Ήταν μια πολύ άσχημη εμπειρία. Είναι πολύ δύσκολο, όταν σου συμβεί σε τόσο μικρή ηλικία να χάνεις το παιδί σου, να καταφέρεις μετά να ξαναβρείς την ισορροπία σου», δήλωσε η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη στο περιοδικό «You».

Μετά από αυτή την τραγική εμπειρία, δεν θέλησε να ξαναπροσπαθήσει να γίνει μητέρα, από φόβο μήπως συμβεί ξανά το ίδιο.

Μίλησε, τέλος, και για τον εφηβικό της έρωτα, τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Τον ερωτεύτηκε στα δεκατέσσερα της, του είχε πάρει αυτόγραφο και τον θεωρούσε εξαιρετικό άνθρωπο και καλλιτέχνη. «Κύριος σε όλα του», όπως είπε η Μάρθα Καραγιάννη χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τι είχε πει η Ελένη Μενεγάκη για το παιδί που έχασε ενώ ήταν έγκυος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.