ΝΕΡΙΤ: ποιο το νέο ρουσφέτι του Παντελή Καψή

Ποιο το νέο ρουσφέτι του Παντελή Καψή στη ΝΕΡΙΤ; Ποιο πρόσωπο της δική του εύνοιας επέλεξε για πρόεδρο;

Προσωπική επιλογή του Παντελή Καψή θεωρείται ο νέος πρόεδρος της ∆ηµόσιας Τηλεόρασης, Γιώργος Προκοπάκης. Οι δυο τους διατηρούν διαχρονικά εξαιρετικές σχέσεις, µε κοινό σηµείο αναφοράς τον ∆ΟΛ, στα Μέσα του οποίου ο τελευταίος αρθρογραφεί τακτικά.

Όπως μάλιστα αναφέρει το SECRET των Παραπολιτικών, , ο κ. Προκοπάκης ανήκει στον κύκλο των προνοµιακών συνοµιλητών του ισχυρού άνδρα του Συγκροτήµατος, Σταύρου Ψυχάρη, γεγονός που σίγουρα έχει τη σηµασία του από σηµειολογικής πλευράς.

Οπως λένε άνθρωποι που έχουν παρακολουθήσει την πορεία του κ. Προκοπάκη, πρόκειται για έναν «γνήσιο συστηµικό» παίκτη, που µεταξύ άλλων έχει περάσει από το Χρηµατιστήριο Αθηνών ως σύµβουλος διοίκησης, τόσο κατά την περίοδο της διακυβέρνησης Καραµανλή όσο και για ένα διάστηµα της πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου. Στη συνέχεια, φλέρταρε µε τον νεοφιλελεύθερο χώρο και συγκεκριµένα τη ∆ράση του Στέφανου Μάνου, ενώ στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 τοποθετήθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόµµατος.

Για την ιστορία και µόνο, σηµειώνεται ότι αποχώρησε από τα κοινά της ∆ράσης µετά την ανάδειξη του Θοδωρή Σκυλακάκη ως προέδρου. Βλέπετε, οι δυο τους είχαν µια εξαντλητική πολιτική βεντέτα, η οποία µόνο κρυφή δεν έµεινε, αφού ο Προκοπάκης σε κάθε ευκαιρία φρόντιζε να επικρίνει δηµόσια τον άλλοτε στενό συνεργάτη της Ντόρας Μπακογιάννη.

Διαβάστε πότε θα βγει στον αέρα το δελτίο της Δημόσιας Τηλεόρασης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.