ΣΚΑΙ: Ποιος γνωστός δημοσιογράφος θα δει την πόρτα εξόδου μετά τον Παναγόπουλο

Ποιος γνωστός δημοσιογράφος φαίνεται πως θα δει την πόρτα εξόδου μετά τον Χρήστο Παναγόπουλο από το ΣΚΑΙ;

Ο ιδιοκτήτης του ομίλου ΣΚΑΙ, Γιάννης Αλαφούζος έλυσε την Πέμπτη με μία λιτή ανακοίνωση τη συνεργασία του με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ Χρήστο Παναγόπουλο.

Ο ΣΚΑΙ αναφέρει, πως ο Χρήστος Παναγόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από τα όργανα διοίκησης του ομίλου.

Η συνεργασία του Χρήστου Παναγόπουλου με το ΣΚΑΙ διήρκεσε τρία χρόνια από τη στιγμή δηλαδή που αποχώρησε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ και την έλευση προσώπων, όπως οι Β. Λυριτζής- Δ. Οικονόμου- Π. Τσαπανίδου, την υλοποίηση της πολιτικής των απολύσεων και της καθιέρωσης των ατομικών συμβάσεων.

Πάντως το κλίμα αποχωρήσεων από τον σταθμό του Φαλήρου ΣΚΑΙ παραμένει και η νέα «ανθρωποθυσία», όπως μαθαίνει ο Neo, θα προέρχεται από τις τάξεις των καραμανλικών.

Δεν είναι τυχαίο ότι, ο Χρήστος Παναγόπουλος είναι ο δεύτερος από το συγκεκριμένο στρατόπεδο της ΝΔ που έφυγε από τον ΣΚΑΙ, καθώς ο προηγήθηκε ο δημοσκόπος Γιάννης Μαυρής.

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ λένε πως ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι δημοσιογράφος- σχολιαστής σε απογευματινή εκπομπή.

Εξάλλου η έλευση του Σταμάτη Μαλέλη, επιλογή της διοίκησης, προμηνύει και άλλες ραγδαίες αλλαγές στο ΣΚΑΙ, που καταγράφει συνεχώς χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Φήμες υποστηρίζουν αναφέρουν, πως επισφαλής είναι η θέση του διδύμου πρωινού ενημερωτικού μαγκαζίνο. Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου δεν περιλαμβάνονται στα πλάνα του Σταμάτη Μαλέλη, που επιδιώκει να τους αντικαταστήσει με τον Γιώργο Αυτιά.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την αποχώρηση του Χρήστου Παναγόπουλου:
panagopoulos (1)

Διαβάστε ποιος δημοσιογράφος παραιτήθηκε από το ΣΚΑΙ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.