Τραγουδιστής ίνδαλμα στο νοσοκομείο από… “βοήθημα”

Πώς ακριβώς ένας τραγουδιστής ίνδαλμα μπήκε στο νοσοκομείο έπειτα από περιπετειούλες που είχε με βοήθημα;

Σάλος έχει προκληθεί με το δημοσίευμα της Espresso, για τις περιπέτειες τραγουδιστή ινδάλματος τόσο στη νεολαία όσο και σε μεγαλύτερες ηλικίες, από ατύχημα που είχε με.. βοήθημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 29χρονος λαοφιλής τραγουδιστής, βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από μια απρόσεκτη κίνηση κατά τη διάρκεια παιχνιδιού στο κρεββάτι σε ευαίσθητο σημείο του σώματός του με βοήθημα.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες και η εισαγωγή στο νοσοκομείο, λόγω της ιδιαιτερότητας του ατυχήματος του τραγουδιστή, έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Όπως διαβάζουμε, η περίπτωση του τραγουδιστή, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό μουσικό reality, άφησε άφωνους γιατρούς και νοσηλευτές. Μάλιστα, μόλις τον εξέτασαν, έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε σε μονόκλινο δωμάτιο για δύο μέρες.

Ο 29χρονος τραγουδιστής αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις νεαρές ηλικίες αλλά και στις μεγαλύτερες, λόγω της λαϊκής του φωνής. Και όπως αναφέρει η Espresso, διατηρεί σχέση με γνωστή νεαρή εκπρόσωπο της showbiz.

Δείτε ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής έπαθε τροχαίο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.