Ζωή Λάσκαρη: γιατί τη χώρισε ο πρώτος της άντρας

Γιατί χώρισε τη Ζωή Λάσκαρη ο πρώτος της άντρας; Διαβάστε τι συνέβη με τον πρώτο γάμο της Ζωής Λάσκαρη;

Η Ζωή Λάσκαρη το 1967 ήταν για την Ελλάδα το «μοιραίο θηλυκό» και μια από τις τρεις πιο εμπορικές σταρ του σινεμά. (Οι άλλες δυο ήταν η Άλικη Βουγιουκλάκη και η Τζένη Καρέζη).

Ήταν μόλις 23 χρονών, το αντρικό κοινό ήταν ερωτευμένο μαζί της, αλλά η Ζωή Λάσκαρη ήταν ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Πέτρο Κουτουμάνο.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 1966 όταν βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 23 Οκτώβρη του 1967 στον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη.

Ο πλούσιος μεγαλοεπιχειρηματίας και η σταρ του σινεμά Ζωή Λάσκαρη θα μείνουν πίσω από τα ανάκτορα στην οδό Λυκείου 2. Σε εννέα μήνες θα έρθει στον κόσμο η κόρη τους Μάρθα.

Για τα μάτια του κόσμου ο γάμος θα φαίνεται φυσιολογικός ως τις 5 Φλεβάρη του 1971, τότε που η Ζωή θα μαζέψει τα πράγματά της με φορτηγό και θα φύγει.

Το παιδί θα το στείλουν στο Παλαιό Φάληρο στους γονείς του επιχειρηματία. Το περιοδικό «Οικογενειακός Θησαυρός» που ασχολήθηκε με το διάσημο διαζύγιο γράφει στο εξώφυλλό του: “Το χάσμα είναι αγεφύρωτο”. Μάλιστα το τεύχος φιλοξενεί συνέντευξη του Γιώργου Μισαηλίδη, ο οποίος ήταν ο δικηγόρος του Κουτουμάνου.

Ο δικηγόρος θα δηλώσει: «Ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι πριν το γάμο η Λάσκαρη του είχε υποσχεθεί ότι θα αφήσει την καριέρα της για χάρη της οικογένειας, ενόψει μάλιστα και του ερχομού της κόρης τους. Λόγο που όχι μόνο δεν κράτησε, αλλά έθεσε και έβαλε την ζωή του παιδιού σε κίνδυνο, αφού ήταν έγκυος όταν γύριζε την ταινία «Όλγα αγάπη μου» της Φίνος Φιλμ.

Ο Πέτρος Κουτουμάνος ήθελε να έχει την γυναίκα του στο σπίτι. Κάθε μέρα τσακώνονταν, είχαν διαφορετικό τρόπο ζωής. Δεν είχαν κοινά ωράρια στο φαγητό, τη δουλειά και τη διασκέδαση μιας και η Ζωή ήθελε να διασκεδάζει μέχρι το πρωί σε νυχτερινά κέντρα. Εμφανίζονταν δε, με τρόπο “εντυπωσιακό” παρά τις αντιρρήσεις του. Όλα αυτά τα γεγονότα δημιούργησαν ισχυρό κλονισμό στο γάμο και η συμβίωση έγινε αφόρητη».

Διαβάστε τι αποκαλύπτει η Ζωή Λάσκαρη σε μία συγκλονιστική συνέντευξη της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.