Γλαύκος Κληρίδης: ποια η άσχημη κατάσταση της υγείας του

Ποια είναι η άσχημη κατάσταση υγείας του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη και είναι πολύ κρίσμιμη;

Η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη, είναι πάρα πολύ κρίσιμη, δήλωσε ο ιατρός του Ιωσήφ Κάσιος, προσθέτοντας ότι η φύση έχει πάρει την πορεία της και οδεύουμε προς το τέλος. Στο πλευρό του βρίσκεται ο στενός του συνεργάτης Παντελής Κούρος.

Βρισκόμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, δήλωσε στις Τομές στα Γεγονότα ο γιατρός του Γλαύκου Κληρίδη.«Εισήχθη χθες το πρωί στην κλινική Ευαγγελίστρια σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Η κατάσταση της υγείας του είναι πάρα πολύ κακή. Είναι κρίσιμη και δυστυχώς, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά», είπε. Ο κ. Κάσιος τόνισε ότι ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη.

«Χθες το πρωί υπήρχε επιδείνωση και τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά», είπε. Πρόσθεσε ότι «είναι 95 χρονών και έχουμε φθάσει στο τέλος. Η φύση έχει φθάσει στο τέλος της».

Τον πρώην Πρόεδρο Γλαύκο Κληρίδη επισκέφθηκαν οι Αβερωφ Νεοφυτου, Ιωνάς Νικολάου και Τάσσος Μητσόπουλος. Στην κλινική “Ευαγγελίστρια” έφθασε γύρω στις 7.20 ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου για να τον επισκεφθεί.

Ο κ. Ομήρου φεύγοντας από την κλινική, ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ότι ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης αντιμετωπίζει “μια πολύ δύσκολη κατάσταση” κι ότι οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για ανατροπή της.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ευχήθηκε να υπάρξει ανατροπή της κατάστασης του Γλαύκου Κληρίδη και ευχήθηκε ό,τι το καλύτερο. Τον κ. Κληρίδη επισκέφθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών, Σωκράτης Χάσικος.

Τη συμπαράσταση του στον Γλαύκο Κληρίδη και την ευχή του για ανάρρωση, μετέφερε μέσω του δελτίου ειδήσεων του Σίγμα ο πρώην Γενικός Εισαγγελέας, Αλέκος Μαρκίδης.

Δείτε πότε στοχεύει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης για πρόεδρος Δημοκρατίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.