Μπρούσκο: τι θα δείτε σήμερα 7 Νοεμβρίου. Επεισόδιο 28

Τι θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 Μπρούσκο; Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις στο σίριαλ Μπρούσκο.

Το Μπρούσκο προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 στις 19.00.

Μετά την επίθεση από τους δύο άγνωστους άντρες η Μελίνα είναι τραυματισμένη. Ο Αχιλλέας επιμένει να καταγγείλουν το συμβάν στην αστυνομία, εκείνη όμως αρνείται. Ο Σήφης με την Αναστασία σοκαρισμένοι από τις αποκαλύψεις του Μάρκου για το παρελθόν της Δάφνης, βρίσκονται σε μεγάλο δίλλημα για το αν θα μιλήσουν στον Διαμαντή ή όχι. Ενώ ο Διαμαντής γίνεται τρομερά καχύποπτος με τους Ματθαίους μετά και την εμφάνιση του Αχιλλέα στην Κρήτη.

Η Αναστασία παραδέχεται στον Σήφη ότι δεν έχει ξεπεράσει τον Ματθαίο, γεγονός που τον εξοργίζει. Η Ευρυδίκη με τον φόβο πως με το διαζύγιο μπορεί να χάσει τα πάντα, προχωρά το σχέδιό της με τον Αντώνη, για να αναγκάσουν τον Αχιλλέα να επιστρέψει στην Κύπρο. Ο Μηνάς προσπαθεί να ξανακερδίσει τη Βασιλική, εκείνη όμως τον απορρίπτει και φεύγει κρυφά να συναντήσει τη Μελίνα. Παράλληλα η Ευρυδίκη ειδοποιεί τον Σήφη για το πού βρίσκεται η γυναίκα του.

Διαβάστε τι θα δείτε στο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής στις 23 Οκτωβρίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.