Πάτερ Ποιμένας μαινόμενος: τι είπε για αφορισμό και αναπηρία στο χέρι

Τι απάντησε ο Πατέρας Ποιμένας του Κάτι Ψήνεται στο ΟΛΑ για τις καταγγελίες οτι “κλέβει” και την αναπηρία στο χέρι του;

Με δάκρυα στα μάτια μίλησε ο Πατέρας Ποιμένας του Κάτι Ψήνεται στην εκπομπή ΟΛΑ μετά την ανάδειξη του σε σταρ των τελευταίων ημερών.

Ο Πατέρας Ποιμένας έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην εκπομπή Κάτι Ψήνεται και τα αμφιλεγόμενα γούστα του.

Πολλές αντιδράσεις ξεσήκωσε η συμμετοχή του Πατέρα Ποιμένα στην εκπομπή με αποκορύφωμα την εγκύκλιο για “αποφυγή” του που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας.

Ο Πατέρας Ποιμένας απάντησε μέσα από την εκπομπή ΟΛΑ στις καταγγελίες εναντίον του, λέγοντας οτι “στην εκκλησία δεν είναι όλοι καλοί”. Απέδωσε τις κατηγορίες σε ιερείς που τον φθονούν, ενώ αναφώνησε: “Αν βρουν κάτι στο όνομα μου, ας με κρεμάσουν”!

Ο Πατέρας Ποιμένας δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το προσωπικό πρόβλημα υγείας του, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είμαι άνθρωπος, δεν είμαι για πέταμα”.

Όσοι είδαν το Κάτι Ψήνεται, θα πρόσεξαν οτι το δεξί χέρι του πατέρα Ποιμένα δεν φάνηκε ποτέ. Ο μοναχός παραδέχτηκε στο ΟΛΑ οτι όντως έχει αναπηρία στο δεξί χέρι και μάλιστα είπε οτι αυτό τον είχε στιγματίσει ως παιδί.

Ο Πατέρας Ποιμένας εξομολογήθηκε οτι όταν ήταν μικρός τα άλλα παιδάκια τον κορόιδευαν στο σχολείο, γι’ αυτό και απομονώθηκε και άρχισε να προσπαθεί να αποδείξει οτι άξιζε, μαθαίνοντας να πλέκει, να μαγειρεύει και να κάνει και άλλες παρόμοιες εργασίες.

Διαβάστε γιατί η Ιερα Μητρόπολη έβγαλε εγκύκλιο-αφορισμό για τον Πατέρα Ποιμένα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.