Τι προβλέπει ο Πρόεδρος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για την Ελλάδα

Tι προβλέπει ο πρόεδρος της περιβόητης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, Etienne Davignon για την Ελλάδα; Τι ανέφερε για το ελληνικό ζήτημα;

Στη Ρουμανία με αφορμή ένα συνέδριο για την Ευρώπη βρέθηκε στα τέλη του προηγούμενου μηνα ο Πρόεδρος της περιβόητης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, Etienne Davignon , και πέραν των όσων είπε για τη Ρουμανική οικονομία αναφέρθηκε και στο ελληνικό ζήτημα.

Ο Etienne Davignon πρόεδρος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ εξέφρασε την ελπίδα ότι το επόμενο έτος θα δούμε το τέλος της ύφεσης, ακόμη και σε χώρες που διάγουν δύσκολες καταστάσεις , όπως η Ελλάδα, και προέβλεψε ακόμη από το νέο έτος θα πρέπει να δούμε την αρχή της επιστροφής στην οικονομική ανάπτυξη.

Το συνέδριο με τίτλο “Ευρώπη, πού πας;” διοργανώθηκε για την 20η επέτειο του Ρουμανικού Συνδέσμου για τη Λέσχη της Ρώμης, με την έκτακτη συμμετοχή του υποκόμη Etienne Davignon , προέδρου της Ομάδας Bilderberg .

Το θέμα της Ελλάδας δεν θα μπορούσε να λείψει από τις τοποθετήσεις του κ. Davignon. Όπως ο ίδιος πιστεύει το 150% του ΑΕΠ της χώρας αποτελεί επιπρόσθετο στοιχείο στην επέκταση της κρίσης χρέους.

Ο πρόεδρος της Λέσχης Bilderberg πιστεύει ότι η ΕΕ θα πρέπει να συμφωνήσει σε μια στενότερη επιτήρηση από τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, έτσι ώστε μια τέτοια κατάσταση να αποφευχθεί.

Είπε ακόμη πως «Ένα κοινό νόμισμα είναι το νόμισμα του καθενός. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι ότι θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε πως το ελληνικό ζήτημα πρέπει να τελειώσει, και η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει εντός της ζώνης του ευρώ,και πρέπει να ληφθούν μέτρα έτσι ώστε η Ελλάδα να μπορεί να πληρώσει το δημόσιο χρέος της».

Δείτε ποιοι Έλληνες στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ είναι μέλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.