Αξιοθρήνητος ο Σαμαράς στον Πρετεντέρη: πώς κάλυψε Βενιζέλο, τι… υποσχέθηκε

Aρνητική η εικόνα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη συνέντευξη του στον Γιάννη Πρετεντέρη. Τι είπε για Βενιζέλο και τι υποσχέθηκε;

Πλήρη κάλυψη στον Ευάγγελο Βενιζέλο, έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς σε σχετική ερώτηση του Γιάννη Πρετεντέρη.

Αναλυτικά:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς είναι η προσωπική σας σχέση με τον κ. Βαγγέλη Βενιζέλο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πολιτικά μας χωρίζουν πάρα πολλά. Αυτό το οποίο μας ενώνει είναι αυτή η κοινή ευθύνη που σας είπα, για το αύριο. Με ρώτησε προχθές ένας: βάλλεται ο Βενιζέλος από διαφόρους κύκλους. Εγώ θα τολμήσω να το πω δημόσια, βάλλεται για τα υποβρύχια. Για τα υποβρύχια έγινε και προανακριτική και εξεταστική το ’11 και δεν του βρήκαν τίποτα. Βάλλεται για τη λίστα Λαγκάρντ. Έγινε εξεταστική, δεν του βρήκαν τίποτα. Για τα υποβρύχια, ρωτώ, αυτοί που τότε ήταν με τον Τσοχατζόπουλο, σήμερα σε ποιο κόμμα βρίσκονται;
Για τη Λαγκάρντ βγήκε ότι δεν υπάρχει τίποτα να του πούνε. Επομένως αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι στοχεύουν όπου βρουν, πιστεύοντας ότι θα αποκομίσουν οφέλη. Και μιλάω ιδιαίτερα για το ΣΥΡΙΖΑ, είμαι καθαρός. Αλλά χτυπάνε όχι τον Βενιζέλο, ή τον Σαμαρά ή τον οποιονδήποτε. Τη σταθερότητα του τόπου χτυπάνε, που εγώ σας τη βάζω από την αρχή της κουβέντας μας ως τη μεγάλη προϋπόθεση προκειμένου να βγει ο κόσμος από το τέλμα και από την κρίση.

Γνώστης της τεχνολογίας φάνηκε ο Αντώνης Σαμαράς, όπως φάνηκε από την απαντηση που έδωσε στον Γιάννη Πρετεντέρη για την νεολαία.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Είπα και μια λέξη, τη λέξη «δυσπιστία». Οι νέοι νομίζω αυτοί όλοι, πέρα από την ανεργία, πέρα από την έλλειψη εμπιστοσύνης στο μέλλον, δυσπιστούν απέναντι στο πολιτικό σύστημα. Για μερικούς αυτό γίνεται δυσπιστία στη δημοκρατία, το οποίο είναι λάθος, αλλά συμβαίνει κι αυτό. Για να επιστρέψω στην αρχή της συζήτησής μας. Αλλά δυστυχώς δεν είναι εύκολο ν’ αντιμετωπισθεί η δυσπιστία αυτή.
AΠΑΝΤΗΣΗ: Εγώ σήμερα μπορώ να του υποσχεθώ ότι θα έχουμε στην Ελλάδα δωρεάν ασύρματο wi-fi, internet σε όλη την Ελλάδα σ’ ένα χρόνο.

Διαβάστε ποια η υπόσχεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.