Γιατί σκότωσε τον σύζυγό της 8 μέρες μετά τον γάμο

Γιατί σκότωσε τον σύζυγό της 8 μέρες μετά τον γάμο; Διαβάστε πώς τι είχε πει στη φίλη της για το σύζυγό τους και τον γάμο τους.

Μετά τη Εστιμπαλίζ Καρράντζα που σκότωσε τον πρώην άντρα της αλλά και τον εραστή της μία ακόμη σοκαριστική είδηση με μία γυναίκα που σκότωσε το σύζυγό της λίγες μέρες μετά το γάμο τους.

Μόλις οκτώ μέρες άντεξε ο γάμος ενός ζευγαριού από τη Μοντάνα των ΗΠΑ, καθώς έπειτα από μεγάλο καβγά, ο 25χρονος σύζυγος βρέθηκε δολοφονημένος.

Κατηγορούμενη για τον θάνατό του είναι η σύζυγος του, Τζόρνταν Λι Γκρέιαμ, η οποία φέρεται να τον σκότωσε σπρώχνοντάς τον σε γκρεμό, σε περιοχή κοντά στην οικία τους, στις 7 του περασμένου Ιούλη.

Αρχικά, η Γκρέιαμ είχε πει στην αστυνομία ότι ο σύζυγος της της έστειλε το μοιραίο βράδυ μήνυμα στο κινητό, με το οποίο την ενημέρωνε ότι θα πήγαινε μια βόλτα με φίλους, ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ.

Έπειτα από έρευνα του FBI, όμως, αποδείχθηκε ότι η Γκρέιμ είχε πει σε φίλη της μέσω μηνύματος ότι έκανε δεύτερες σκέψεις για τον γάμο και ότι σκόπευε να μιλήσει στον σύζυγο της εκείνο το βράδυ. «Ειλικρινά, αν δεν ακούσεις νέα μου απόψε, σημαίνει ότι κάτι έχει συμβεί» της είχε γράψει.

Τραγική προφητεία Το ζευγάρι είχε άσχημο τσακωμό και ο Τζόνσον άρπαξε κάποια στιγμή τη Γκρέιαμ από τον ώμο. Εκείνη αντέδρασε, τον έσπρωξε και τον είδε να πέφτει στον γκρεμό. Το συγκλονιστικό της όλης ιστορίας είναι ότι η κατηγορούμενη φέρεται να κλώτσησε το θύμα στο πρόσωπο, όταν αυτό στην απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί, πιάστηκε από τα πόδια της με το σώμα του να κρέμεται στο κενό.

Διαβάστε ποια ήταν η σοκαριστική ομολογία της 34χρονης Εστιμπαλίζ Καρράντζα που σκότωσε τον πρώην άντρα της αλλά και τον εραστή της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.