Αιγόκερως 2014: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2014

Ποιες είναι οι ετήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω το 2014 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2014 και συγκεκριμένα για τον Αιγόκαιρω.

Μέχρι τα μισά περίπου του χρόνου, τίποτα δεν αλλάζει και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για τους Αιγόκερους, όπως θα έχετε βιώσει καλά τον προηγούμενο χρόνο και θα συνεχίζετε να βιώνετε.

Αναλυτικότερα, για τον Αιγόκερω σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις 2014, ο Άρης στον Ζυγό έως τις 25/7, θα κάνει τόσο φιλόδοξους επαγγελματικά τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, που πολλές φορές θα φαίνεστε αδίστακτοι, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Η κοινωνική σας εικόνα σας ενδιαφέρει όσο ποτέ άλλοτε και οι πρωτοβουλίες σας θα μοιάζουν με αρπαγή της μπουκιάς του άλλου από το στόμα. Ωστόσο για πολλούς από εσάς, αυτή η χρονιά υπόσχεται επαγγελματική άνοδο και επιτυχία.

Ο Δίας από τον Καρκίνο έως τις 15/7 φωτίζει τις καλές και τις κακές πλευρές των σχέσεων των γεννημένων στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, δίνοντάς σας ώθηση για αποφάσεις, φέρνοντας νέα πρόσωπα στη ζωή σας ή δεσμεύοντάς σας περισσότερο με τα υπάρχοντα. Μια καλή συνεργασία ή μια ευκαιρία μπορεί να υπάρξουν για πολλούς.

Από τις 16/7 που θα περάσει στον Λέοντα αποκτάτε αυτογνωσία και δύναμη, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε οικονομικές και κληρονομικές υποθέσεις με τον καλύτερο τρόπο. Η σεξουαλική σας ζωή αποκτά άλλο νόημα, υπερμεγεθυμένο.
Στην ανάδρομη πορεία του ως τις 5/3 αξιολογήστε καλά όλες τις συνιστώσες, που θα σας κάνουν να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε απόφαση.

Ο κυβερνήτης σας Κρόνος παραμένει στον Σκορπιό έως τις 24/12 επηρεάζοντας τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, που θα αναζητήσετε προσωπική έκφραση μέσα από ομαδικές συμμετοχές. Ξεκαθαρίσματα με φίλους και ανθρώπους που δεν εκφράζουν πλέον τις απόψεις σας είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ η κοινωνική ζωή αποκτά το νόημα της προσωπικής ανάπτυξης και διεύρυνσης των οριζόντων.

Στην ανάδρομη πορεία του από 2/4 έως 20/7 θα γίνετε οι μεγαλύτεροι αμφισβητίες των πάντων, με αποτέλεσμα να μείνετε με λίγους, αλλά αυτούς που εσείς θεωρείτε υπεραρκετούς για να είναι πλάι σας.

Ο Ουρανός από τον Κριό στοχεύει τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, οι οποίοι θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας, επισκευές και αναδιαμορφώσεις από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες είναι αναπόφευκτες, ενώ οι σχέσεις σας με την οικογένεια παύουν να είναι παραδοσιακές.

Στην ανάδρομη κίνησή του από 22/7 έως 20/12 και ακολουθώντας μια παντιερίστικη τακτική, μια μετακόμιση ή μια αλλαγή στο σπιτικό σας περιβάλλον, δεν θα γίνει χωρίς προβλήματα.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες υπενθυμίζει στους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαήμερου πως χρειάζεται προσπάθεια για να ξεπεράσετε τη δυσλειτουργική επικοινωνία σας.

Στην ανάδρομη κίνησή του από 9/6 έως 15/11, θα ήταν καλύτερα να λειτουργείτε μόνο με το ένστικτο και τη φαντασία σας και να μην μπείτε σε καμία λογική αντιμετώπιση των καταστάσεων.

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας μεταδίδει τις αντοχές, την ισχύ και τη δύναμη στους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, αρκεί να τα αξιοποιήσετε σωστά και να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να μεταλλαχθεί, χωρίς να περιφρονήσει την ουσία του.

Στην ανάδρομη κίνησή του από 14/4 έως 22/9 κάντε μια αναδρομή στη ζωή σας και βρείτε ποια είναι αυτά που πραγματικά θέλετε να αποβάλετε από αυτήν.

Προβλέψεις ανά μήνα για τον Αιγόκερω

Ο Ιανουάριος ξεκινά με την αντίθεση Ήλιου – Δία από 1 έως 10/1 και τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο να επιζητάτε κάλυψη και στήριξη από αγαπημένους και συνεργάτες και μάλιστα πολλές φορές απαιτώντας την. Οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο έχετε πολλά να πείτε και να συζητήσετε έως τις 11/1 ενώ εσείς του δεύτερου θα ξεπεράσετε τα όρια με την υπερβολική σας διάθεση και προτροπή, από 12 έως 31/1. Ωστόσο αυτό το διάστημα εκτός από υπερβολή και ερωτικό ξεφάντωμα, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για τα οικονομικά σας.

Φανείτε ψύχραιμοι σε υποδείξεις από το οικογενειακό περιβάλλον και χαλιναγωγήστε πάθη και επιθυμίες από 19 έως 30/1. Η δυσαρμονική όψη Άρη – Δία από 1 έως 19/1 αυξάνει το εγώ σας, τόσο που γίνεστε ανυπόφοροι.

Ο Φεβρουάριος προβλέπεται βαρύς μήνας με την Αφροδίτη σε ευθεία φορά να εντείνει τις φιλοδοξίες επαγγελματικές και προσωπικές, των γεννημένων στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από 6/1 δεν ενδείκνυται για οικονομικά ανοίγματα και αγορές, γεγονός που επιβεβαιώνουν οι δυσαρμονικές όψεις του κυβερνήτη σας Κρόνου με Ήλιο και Ερμή. Η επιμονή σας να καταφέρετε αυτό που θέλετε είτε στα επαγγελματικά είτε στα ερωτικά σας θέματα γίνεται εμμονή, από 1 έως 16/2 και από 22 έως 28/2. Οι συναντήσεις της Αφροδίτης, προμηθεύουν αυτά τα διαστήματα, με ένταση, υπερβολή, κτητικότητα και ανεξέλεγκτα πάθη.

Τον Μάρτιο ηρεμείτε, χαλαρώνετε και εστιάζετε στην επικοινωνία και στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Το τρίγωνο Ήλιου – Δία από 1 έως 7/3 μπορεί να γίνει γέφυρα καλής επικοινωνίας με αγαπημένους και συνεργάτες, για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο.

Η Αφροδίτη από 6/3 τονώνει τα οικονομικά σας, αλλά από 1 έως 16/3 οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, πιθανά να βρεθείτε σε ένα δίλλημα που θα δοκιμάσει την ηθική σας απέναντι σε φίλους και εργοδότες. Οι γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου σκεφτείτε καλά τις επαναστάσεις σας από 6/3 και μετά, που ο Δίας σε ευθεία φορά θα κοντράρεται με τον Ουρανό. Η ανάδρομη πορεία του Άρη σας αναγκάζει να επανεξετάσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο και να πάρετε πρωτοβουλίες προς αυτόν τον σκοπό.

Ο Απρίλιος είναι δύσκολος μήνας πέραν των εκλείψεων που αφορούν άμεσα τους γεννημένους στο πρώτο και τρίτο δεκαήμερο.
Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα και οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο αντιμετωπίζετε πολλά ξαφνικά προβλήματα στο σπίτι και στη δουλειά από 11 έως 30/4, με τις δυσαρμονικές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα. Σκληρή η κόντρα, με τα προβλήματα που δημιουργούνται να διογκώνονται και να επεκτείνονται και στην προσωπική σας ζωή με τη δυσαρμονική όψη με τον Δία. Πολύτιμο αντιστάθμισμα η αρμονική όψη Αφροδίτης – Δία από 11 έως 23/4 ώστε να εκτονωθείτε, συζητώντας ανοιχτά με τους συντρόφους και τους συνεργάτες σας. λέγοντας ότι σας απασχολεί.

Τον Μάιο λαμβάνετε αντιφατικά μηνύματα, αλλά τελικά καταλήγετε να μετράτε απώλειες. Το ευεργετικό τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα από 1 έως 9/5 δίνει στους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο την αίσθηση της κυριαρχίας σε θέματα σχέσεων, αλλά και της απόλυτης δεξιότητας στα ενδιαφέροντά σας και με ότι καταπιάνεστε. Η παράλληλη όμως δυσαρμονική επιρροή Ήλιου – Δία σας κάνει υπερφίαλους και επιδειξίες.

Το μάθημα το παίρνετε από την Αφροδίτη στον Κριό και τις κόντρες με Άρη, Δία, Ουρανό και Πλούτωνα, από 6 έως 24/5 που θα αναγκαστείτε να κόψετε τη φόρα σας από τις πολλές αντιξοότητες που θα συναντήστε σε όλους τους τομείς. Αν πάτε και εσείς κόντρα, το αποτέλεσμα θα είναι δραματικό.

Ο Ιούνιος έχει έντονο άρωμα από Μάη, τουλάχιστον ότι αφορά την ερωτική σας ζωή με την Αφροδίτη στον Ταύρο να την εξάπτει. Οι γεννημένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο παθιάζεστε από 4 έως 12/6, επιζητώντας το κυνήγι των απολαύσεων. Γενικότερα ερωτεύεστε, εκδηλώνεστε, τρώτε, πίνετε, διασκεδάζετε, μιλάτε, φλερτάρετε, ξοδεύετε, πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Η αντίθεση όμως της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Κρόνο από 8 έως 17/6, μπορεί να φέρει απογοήτευση στους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, με ένα συμβάν που θα χαράξει μια πορεία. Ο ανάδρομος Ερμής από 7/6 δεν σας επιτρέπει να πάρετε οριστικές αποφάσεις, ενώ η αντίθεση του Άρη με Ουρανό και Πλούτωνα όλο τον μήνα, κρούει τον κώδωνα στις επαγγελματικές και οικογενειακές σας δραστηριότητες.

Ο Ιούλιος είναι ένας πολύ ενεργητικός μήνας, με την τελευταία εβδομάδα του και τη σύνοδο Ήλιου – Δία από 23 έως 31/7, να γίνεται ιδανική για διακοπές, ειδικά για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Από τις 19/7 η Αφροδίτη στον Καρκίνο υπόσχεται αξέχαστες στιγμές από 24 έως 31/7 για τους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα. Το πάθος και η έξαψή σας δεν σβήνουν ούτε όταν βουτάτε μανιωδώς στη θάλασσα. Η κοινωνική σας ζωή σε άνθιση από 3 έως 15/7 ειδικά για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, αλλά το ίδιο διάστημα κάποια συνειδησιακά αγκάθια, ταλαιπωρούν τα βήματά σας.

Ο Αύγουστος έχει πολλά να πει και να ομολογήσει σε πολλούς, με τον Δία στον Λέοντα πλέον, να κριτικάρει αθόρυβα τα πεπραγμένα σας, δημιουργώντας υπαρξιακά και συνειδησιακά ερωτήματα. Η δυσαρμονική όψη Άρη – Δία από 1 έως 19/8 επηρεάζει τους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα, οι οποίοι υπερεκτιμάτε τις ικανότητές σας υποσχόμενοι σε φίλους και συνοδοιπόρους πράγματα που έχετε εκτιμήσει πρόχειρα. Το πρώτο μισό του μήνα όλα θα αισθάνεστε πως πάνε περίφημα, γεγονός που θα αλλάξει στο δεύτερο μισό. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος αυτόν τον μήνα, αλλάζει ρόλους για να σας δείξει τα επίμαχα σημεία. Από 15 έως 31/8 βρίσκεστε εκτεθειμένοι ειδικά απέναντι σε φίλους και η απογοήτευση σας συνοδεύει μαζί με το άρωμα του γιασεμιού.

Τον Σεπτέμβριο βάζετε μια σειρά στη σκέψη και οργανώνεστε καλύτερα, αποβάλλοντας συναισθηματικές επιρροές. Η Αφροδίτη στην Παρθένο από 6/9 σας παρακινεί για ένα ταξίδι απόδρασης, ενώ ο Άρης στον Τοξότη από 14/9 αποσύρεται και υποχωρεί, για να συγκεντρώσει δυνάμεις. Ο μήνας χρειάζεται περισυλλογή και συγκέντρωση, ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα από 9 έως 19/9, υποδεικνύει στους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα τις πραγματικές σας ανάγκες.

Ο Οκτώβριος είναι μήνας εκλείψεων που και πάλι σας αφορούν, ειδικά τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο. Εξακολουθείτε να κρατάτε χαμηλούς τόνους, ενώ ρίχνετε πολλή ενέργεια σε επαγγελματικά θέματα. Εκλαμβάνετε σαν ευκαιρία την ανάδρομη κίνηση του Ερμή, εφόσον δεν θέλετε να σκέφτεστε ούτε να πάρετε αποφάσεις. Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης όλο τον μήνα, σας επικεντρώνει στη δουλειά και στις ευκαιρίες που σας δίνονται. Πολλά θέματα που δεν έχετε επιλύσει σας απασχολούν όπως οικογενειακές υποθέσεις και ανάγκες του σπιτιού, ενώ γενικότερα αισθάνεστε εγκλωβισμένοι. Από τις 23/10 και μετά, παίρνετε τις καταστάσεις στα χέρια σας.

Ο Νοέμβριος είναι κοινωνικής ζωής και υπερδραστηριότητας. Το πρώτο μισό του μήνα Ήλιος και Αφροδίτη σας φέρνουν τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο κοντά σε φίλους και σε έντονη κοινωνική συμμετοχή. Απολαμβάνετε τις στιγμές σας και μάλιστα λόγω συμμετοχής του Κρόνου, με απόλυτη συνέπεια και τάση να εδραιώσετε κάποια γνωριμία, ή να επωφεληθείτε από τον κοινωνικό περίγυρο. Το πρόβλημα είναι για τους γεννημένους στα δύο δεκαήμερα πως έρχεστε πάλι αντιμέτωποι με οικογένεια και σπίτι από 4 έως 20/10, παύοντας να ελέγχετε τις αντιδράσεις σας που τείνουν να γίνουν καταστροφικές. Αντλήστε δύναμη από το εξωτερικό σας περιβάλλον και λύστε τα εσωτερικά θέματα που σας ταλανίζουν.

Ο Δεκέμβριος αρχίζει με τάσεις άρνησης και απομόνωσης, αλλά γρήγορα αναθαρρείτε ειδικά από τις 11/12, που υποδέχεστε τις γιορτές με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ακριβώς όπως άρχισε και ο χρόνος.

Η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης από 20 έως 31/12 στο ζώδιό σας κάνει ειδικά τους γεννημένους στα δύο πρώτα δεκαήμερα να επιδιώκετε να αντλήσετε ευχαρίστηση, σκεφτόμενοι τρόπους που θα το οργανώσετε. Αποφασίστε για ένα ρεβεγιόν που θα μείνει σε όλους αξέχαστο, ενώ μπορείτε να κάνετε τις πιο συμφέρουσες αγορές. Ο Άρης στον Υδροχόο υπόσχεται οικονομική εύνοια, ενώ η αντίθεση με τον Δία από 26 έως 31/12 γίνεται το γούρι στα τυχερά παιχνίδια των γεννημένων στο δεύτερο δεκαήμερο.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!