Έλληνας αξιωματικός χαιρετά ναζιστικά και είναι νεκρός

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία με τον Έλληνα αξιωματικό που χαιρετά ναζιστικά και είναι νεκρός. Ποια τα υπόλοιπα ντοκουμέντα που βρέθηκαν για Χρυσή Αυγή;

Σοκάρει η φωτογραφία αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού να χαιρετά ναζιστικά όπως τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο αξιωματικός ταξίαρχος τεθωρκισμένων δεν είναι πλέον εν ζωή, ήταν γνωστός για τα “φιλοπαναθηναϊκά” του αισθήματα και γενικώς για τις απόψεις του.

Ωστόσο η φωτογραφία με το ναζιστικό χαιρετισμό του αξιωματικού είναι ένα ακόμη ισχυρό σοκ . Και μια ακόμη προειδοποίηση για όσους αρνούνται να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και να δεχτούν ότι πρόβλημα, ελεγχόμενο μεν αλλά υπαρκτό νεοναζί υπάρχει και στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Υπάρχουν πληροφορίες και για άλλα χαμηλόβαθμα στελέχη που έχουν επιβεβαιωθεί σχέσεις τους με την οργάνωση και οι δραστηριότητές τους διερευνώνται.

Η φωτογραφία του Έλληνα αξιωματικού που χαιρετά ναζιστικά περιλαμβάνεται συμφωνα με πληροφοριες στα στοιχεία που απέστειλε στην Ανάκριση η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, από το υλικό που συνέλλεξε από τις κατασχέσεις των ηλεκτρονικών υπολογιστών στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, Γιώργου Γερμενή, Γιάννη Λαγού και του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου. Χαρακτηρίζονται εξαιρετικά κρίσιμα και όπως λέγεται στο Εφετείο είναι πλήρως αξιοποιήσιμα για την πορεία της έρευνας.

Το ηλεκτρονικής μορφής υλικό είναι ογκώδες, σύμφωνα με πληροφορίες είναι 1 tera και περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο και άλλα στοιχεία που θα αξιολογηθούν λεπτομερώς από τις δύο δικαστικές λειτουργούς καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην ποινική εμπλοκή νέων προσώπων.

Διαβάστε ποια τα νέα ναζιστικά ντοκουμέντα από τη Χρυσή Αυγή και το Νίκο Μιχαλολιάκο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.