Τρελαίνει το YouTube ο αστυνομικός που δίνει ρεσιτάλ πιάνου στο δρόμο [video]

Τι μπορεί να κάνει ένας αστυνομικός και να τρελάνει τον κόσμο τώρα τα Χριστούγεννα; Γιατί και οι αστυνομικοί, άνθρωποι είναι.

Το όνομα του μπορεί μέχρι στιγμής να μένει άγνωστο, δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και το βίντεο που έχει αναρτήσει στο YouTube και έχει αρχίσει να μεταδίδεται με αποτέλεσμα τα κλικς να ανεβαίνουν με πολύ ταχύ ρυθμό.

Το βίντεο με το ρεσιτάλ πιάνου, με τίτλο “Αυτή είναι η Πράγα μωρό μου!” έχει ξεπεράσει τα 1,5 εκατομμύριο προβολές από τη στιγμή που αναρτήθηκε τον περασμένο μήνα και κάνει το γύρο του κόσμου και δείχνει έναν αστυνομικό να παίζει πιάνο εν ώρα υπηρεσίας. Ο συνάδελφός του μάλιστα δείχνει να το απολαμβάνει.

ο αρχηγός της αστυνομίας της Πράγας,Mάρτιν Τσέρβιτσεκ, δεν τον τιμώρισε επειδή έπαιζε πιάνο εν ώρα υπηρεσίας και προτίμησε να του δώσει συμβουλές για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει, όταν βρίσκεται εν ώρα υπηρεσίας ο αστυνομικός.

Παραδέχθηκε επίσης ότι ο νέος αστυνομικός υπάλληλος έχει κάνει περισσότερα για να βελτιώσει την εικόνα του σώματος από όσα ο ίδιος θα μπορούσε ποτέ να κάνει.

Διαβάστε γιατί δεν χαμογελούν οι Ρώσοι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.